JOULUN PARHAAT LÖHÖILYPAIKAT

sisustusblogi

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Me käytiin jouluna parin päivän minireissulla sukulaisten luona, ja ollaan sen jälkeen oltu vain ihan rennosti kotona. Vaikka se joulunodotus onkin aivan ihanaa, on tämä joulun jälkeinen aikakin kyllä mukavaa, kun kaikki joulupuuhat on hoidettu ja voi vain ottaa ihan rennosti. Rakastan hitaita aamuja, ja nyt lomalla olen ihan hyvällä omallatunnolla laittanut aamuisin lastenohjelmat pyörimään ja latkinut itse kahvia kaikessa rauhassa vailla kiirettä mihinkään. Ihanaa!

Joulun perinteiset alemyynnitkin on jo hyvässä vauhdissa, ja sen verran olen nettikauppojen alemyyntejä kurkannut, että Elloksella ainakin näyttää olevan aivan mielettömät alet käynnissä! Tuotteita on jopa -70% alessa ja lisäksi Elloksella on tällä hetkellä voimassa kamppis, jossa kaikista ALE-tuotteista saa vielä -15% lisäalen koodilla: 385735 (voimassa 1.1.2019 asti) ja tuo koodi käy myös merkkituotteisiin! Koko valikoiman löydät täältä.

sisustus blogi

sisustus blogi

sisustusblogi

Meillä ekaluokkalainen odotti kovasti, että lomalla katsottaisiin seuraava Harry Potter elokuva, ja pienemmällekin sopivia leffoja ollaan katseltu. Meidän olkkarissa on vain yksi sohva ja pari nojatuolia, joten tilasin Ellokselta leffankatselulöhöilyyn tuollaiset aivan ihanat pellavapäällysteiset patjat!

Lapset ovat olleet aivan innoissaan uusista patjoista, ja sen lisäksi, että niillä on löhöilty olohuoneessa, ovat lapset kuskanneet niitä välillä myös omiin huoneisiinsa. Varsinkin ekaluokkalainen on tykännyt kasata patjoista omaan huoneeseensa mukavan lukupesän, ja aika ihanallehan tuo kyllä näyttääkin, haha!

Patjat saa kätevästi säilytettyä rullalla, niin ne voi nostaa vaikka vaatehuoneeseen, mutta meillä ne ovat ainakin nyt toistaiseksi saaneet olla olkkarin nurkassa, josta ne on ollut helppo ja nopea napata käyttöön.

Näitä löytyy Ellokselta muutamaa eri väriä ja omat lempparini olivat nämä vaaleanharmaa ja pellavabeige. Mietin ensin, että tilaan kaksi samanväristä patjaa, mutta en millään osannut päättää kumpi väri olisi kivempi, joten tilasin lopulta yhden kumpaakin. Livenä tuo pellavabeige on kyllä mielestäni kauniimpi väri, mutta tilaisin varmasti silti edelleenkin näin, että patjat ovat keskenään eri väriset.

Tämmöisiä löhöilytunnelmia meidän joululomaan, taidetaan jatkaa näissä rentoilutunnelmissa vielä muutaman päivän ajan!

sisustusblogi

sisustus blogi

Mukavaa viikkoa!

*Saatu Ellokselta
Sisältää mainoslinkkejä