PARHAAT ALETÄRPIT JA LISÄALEKOODIT!

Nyt on niin huikeita alemyyntejä käynnissä, että keräsin tähän alle muutaman loistavan aletärpin! En oikeastaan ole nyt itselleni katsonut alesta mitään, mutta seuraavan koon lastenvaatteita on tietty järkevää katselle alemyyntien aikaan ja lisäksi mulla on ollut muutama juttu kotiin ostoslistalla ja näitä ajattelin katsella nyt alesta myös.

Sis. mainoslinkkejä

Reimalla on hurjan hyvät alet käynnissä ja laadukkaita lastenvaatteita saa nyt tosi edullisin hinnoin. Nyt kannattaa jemmata seuraavan koon toppaa ensi talveksi ja alevalikoimassa on myös välikausivaatteita, kenkiä, sisävaatteita jne. Valikoiman löydät täältä.

Myös Elloksella on huikeat alet menossa ja koodilla: 395701 saa alehinnoista -20% lisäalen. Lisäalekoodi on voimassa 8.1.2019 asti ja tuo koodi käy myös merkkituotteisiin! Elloksen valikoiman löydät täältä.

House of Brandonilla on alen loppu menossa ja aivan koko kauppa on tällä hetkellä alessa! Löytöjä voi siis tehdä niin naisten, miesten, kuin lastenvaatteista tai kosmetiikasta. Kurkkaa koko valikoima täältä.

Merkkituotteita myyvällä kotimaisella Kekäleellä on myös loistavat alet käynnissä, tuotteita on paljon jopa -50% alella. Lastenvaatteista löytyy mm. Molo, Papu ja Mini Rodini. Kekäleelle pääset tästä.

Polarn O. Pyretilläkin on alet menossa, joten laadukkaita lastenvaatteita saa nyt mukavaan hintaan. Kurkkaa valikoima täältä.

Lindexin ale kannattaa kurkata myös, valikoiman löydät täältä.

Lekmerillä on aivan mielettömät alet menossa, tuotteita on jopa -70% alessa! Löytöjä voi tehdä niin lastenvaatteista, leluista, kuin sisustustuotteistakin. Katso kaikki tuotteet täältä.

Loppuun vielä vinkki Babyshopin hurjasta alesta! Babyshopissa on aivan mielettömän laaja valikoima lastenvaatebrändejä, ja lastenvaatteita on nyt jopa -70% alessa!

ugg sovituskuva

Teittekö hyviä löytöjä?

Mä ostin jo seuraavan talven toppaa jemmaan Reiman alesta ja jatkan virtuaalista alekierrostani seuraavaksi Ellokselle, josta ajattelin ostaa uudet vieraslakanat (Elloksellahan on lakanoita jopa -70% alessa ja näistä hinnoista saa vielä sen lisäalen!)