KEVÄÄN IHANIMMAT VÄLIKAUSIVAATTEET!

Vaikka ulkona on tuprutellut lunta tässä viimeisen vuorokauden aikana aivan ennätyspaljon, olen silti jotenkin ihan kevätfiiliksissä. Syytän siitä verkkokauppoihin saapuneita IHANIA kevätuutuuksia, joita en ole malttanut olla jo kurkkimatta. Sitäpaitsi ne suosituimmat myydään kuitenkin taas nopeasti loppuun, joten on syytäkin olla ajoissa asialla, ettei sitten tarvitse metsästää niitä loppuunmyytyjä suosikkeja pitkin poikin nettiä.

Keväällä välikausisettejä saa olla mun mielestä useampikin, sillä ainakin meillä niitä saa myös pestä usein, jolloin on kiva, että kaapista löytyy puhdasta ja kuivaa ulkovaatetta. Toisaalta myös viileinä kesäpäivinä saattaa olla välikausivaatteille käyttöä, jolloin on mukavaa, kun vaatteissa on valinnanvaraa. Vaikka haalarit ovatkin pienten kanssa käteviä, on keväisin mun mielestä kaksiosainen puku kaikkein paras, sillä silloin on helppo nakata takki pois, kun aurinko alkaa päivällä porottaa lämpimästi.

Sis. mainoslinkkejä

softshell 2019

 1. Elloksen kukallinen softshellhaalari näyttää ihanalle! Tuulen- ja vedenpitävän, sekä hengittävän haalarin vesipilariarvo on 3000mm kolmen pesun jälkeen.
 2. Tämä Elloksen softshelltakki on IHANA! Niin hauska kuosi viidakosta kurkkivine tiikereineen, ja tämä on varmasti myös armollinen lialle ja kuralle. Hupun saa takista halutessaan irti.
 3. House of Brandonilta löytyy viime kauden softshellvaatteita alehinnoin, ja kokojakin on hyvin jäljellä! Meillä oli tämä Name it:n softshell esikoisella syksyllä ja sama takki sopii vielä tänä keväänäkin.
 4. Lindexille oli myös tullut jo kevään ulkoiluvaatteita ja tämä softshell näyttää tosi kivalle! Valikoimassa oli myös kuorivaatteita mielestäni mukavan kohtuullisin hinnoin.
 5. Tämä ihana orvokkitakki on edelliseltä kaudelta, mutta tästä löytyy vielä hyvin kokoja ja takki on myös mukavassa alessa!
 6. Elloksen kukallinen softshell on aivan ihana myös takkina.
 7. Tämäkin softshellhaalari on tosi ihana!

välikausitakit

 1. Name it:ltä löytyy joka vuosi tosi kivat sofshell-vaatteet, tämä vihreä on kätevä vaihtoehto, sillä tässä ei varmastikaan näy lika heti.
 2. Pico on klassikko, joka toimii aina! Kauniin aurinkoinen keltainen on ihana väripilkku kevääseen.
 3. Mini Rodinin apinatakki on aivan superhauska!
 4. Mololta löytyy aivan superkaunis kukkakuosi kevääseen. Nämä Molon softshellit ovat tosi naftia kokoa, joten näistä kantsii valita yhtä kokoa suurempi, kuin normaalisti.
 5. Tämä Name it:n tummalla pohjalla oleva kukkakuosi on näyttänyt olevan hurjan suosittu tänä keväänä. Ainakin vielä tästä löytyi kokoja!
 6. Pojillekin löytyy kiva softshell Mololta. Molon softshelleissa on muuten vesipilariarvo 8000mm!

välikausivaatteet

Keräsin kollaaseihin pääasiassa tämän kevään uutuuksia, mutta jos haluat kurkkia edellisten kausien välikausivaatteita edullisin ALE-hinnoin, niin katso ainakin nämä:

 • Reima, välikausivaatteita, -asusteita ja muuta alessa
 • Kekäle, välikausivaatteita jopa -70%
 • House of Brandon, paljon edellisen kauden välikausivaatteita alessa ja kokoja hyvin jäljellä!
 • Ellos, paljon kevätuutuuksia -30% kampanjassa, esim. kevääksi tennareita löytyy kampanjatuotteista!

Löytyikö kollaasien vaatteista lempparia?