KEVÄÄN IHANAT KARKKIVAATTEET JA -30% ALEVINKKI!

ellos takki

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Tänä keväänä näkyy aivan IHANAN paljon vaaleanpunaista niin sisustuksessa, kuin pukeutumisessakin ja keräilinkin omia vaaleanpunaisia lemppareitani vähän aikaa sitten yhteen postaukseen.

Paria juttua en millään voinut vastustaa, vaan tilasin kevääksi tämän aivan ihanan karkkitakin, eli Áhkkà-merkin vaaleanpunaisen kevätparkan*. Merkistä mulla on vain hyviä kokemuksia, joten hyvillä mielin valitsin kevättakiksi juuri Áhkkà-merkin takin. Saman merkin untuvaparkaa olen käyttänyt koko talven ja olen ollut siihen kyllä hirmuisen tyytyväinen.

Hain takin tänään postista, ja vaikka nyt pitäisikin hetkeksi malttaa laittaa takki vielä vaatekaappiin odottelemaan niitä lämpöisempiä ja lumettomampia kevätkelejä, en kuitenkaan malttanut olla ihan vain pikkuisen testaamatta takkia. Niinpä kiskaisin takin päälle, kun käväistiin miehen kanssa lounaalla (joo, oli kyllä vähän kylmä valinta talvipäivään) ja vitsit miten odotan jo sitä, että takin saa ottaa ihan kunnolla käyttöön!

Tämä takki on tällä hetkellä -30% alessa! Elloksella on parhaillaan kampanja, jossa valittuja kevään uutuuksia on jopa -30% alessa ja tämä takki kuuluu myös tuohon kampanjaan. Samaa takkia on myös mustana ja kirkkaanpunaisena ja myös nuo värit ovat nyt alessa. Ale on voimassa 12.2. asti.

Jos kokohommat mietityttää, niin takki on mielestäni melko reilua mitoitusta. Mulla on takista pienin koko, eli 34 ja tämän alle mahtuisi hyvin kerroksiakin. Normaalisti käytän kokoja 34-36, eli jos kahden koon välillä pohtii, niin suosittelen valitsemaan sen pienemmän. Takin takana on kiva säätö, eli sisäpuolelta kiristämällä saa selästä kiristettyä vyötäröä halutessaan esille. Ihan vastaavaa takkia löytyi uutuuksista myös lyhyemmässä mallissa, tuon lyhyemmän takin voit kurkata täältä (myös se on -30% alessa).

ellos vaatteet

ellos alekoodi

ellos alekoodi

Niin ja arvatkaapas mikä se toinen juttu oli, jota en voinut vastustaa?

No nämä IHANAT Vagabondin vaaleanpunaiset kengät*! Tykkään ihan hirmuisesti tennareista, mutta olen etsinyt tennareiden oheen joitain vähän siistimpiä nahkaisia kevätkenkiä ja nämä ovat kyllä juuri sellaiset. Tosin olin kyllä ajatellut alunperin mustia kenkiä, sillä ne menisivät lähes kaikkien asujen kanssa, mutta kuka nyt voisi vastustaa kenkäparia, jonka värisävy on milkshake. Niinpä!

Näitä samoja kenkiä kyllä olisi myös mustanakin, mutta nämä vaaleanpunaiset vaan olivat niin ihanat, että söpöys voitti tällä(kin) kertaa nyt järkevyyden, enkä voisi olla tyytyväisempi valintaan!

ellos kengät

ellos ale

Mukavaa päivää!

*Saatu Ellokselta
Sis. mainoslinkkejä