HAUSKAT HOUSUT KEVÄÄSEEN! (SIS. -20% ALEKOODIN)

lindex farkut

Sis. mainoslinkkejä

Meidän kuopuksella on useimmiten päällään leggarit ja pitkähihainen trikoopaita. Aivan supermukava asu ja myös hirmuisen kätevä, sillä ohuiden vaatteiden päälle on lapsen helppo pukea itse villa- ja toppahaalarit, kun lähdetään ulkoilemaan. Välikausivaatteidenkin alla ohuet sisävaatteet ovat mukavat, mutta niille kevään lämpöisemmille ja kuiville keleille (ja miksei myös viileisiin kesäpäiviin) tarvitaan jotain muuta.

Leggarit on meillä pelkästään sisähousuina, sillä mitään kiipeilyä, möyrimistä ja muuta ulkoilutouhua ei ohut trikoo kestä. Keväämmällä meillä onkin ulkona käytetty canvashousuja ja farkkuja, ja nämä kuvissa näkyvät hauskat farkut* ovat Lindexin kevään uutuuksia.

Lindexillä on muuten juuri nyt kaikki farkut -20% alennuksessa, ja tuon alen saa, kun kassalla käyttää koodia jeans1906 (voimassa 13.2. asti).

Meidän 104 cm mittaisella lapsella on näistä housuista koko 110 ja tämä koko on juuri sopiva pienellä kasvunvaralla housun hyvien säätöjen ja lahkeensuiden kuminauhojen ansiosta. Vyötäröllä on molemmin puolin kiristettävä kuminauhasäätö, jolla vyötärön saa säädettyä sopivan kokoiseksi pikkuiselle hoikkiksellekin.

Sen lisäksi, että näissä farkuissa on hauskana yksityiskohtana polvien aplikoinnit, toimivat ne myös vahvikkeina, jolloin uskoisin housujen kestävän kivasti myös pihaleikeissä, jes!

lindex lastenvaatteet alekoodi

lindex farkut alekoodi

lastenvaateblogi

Farkkujen kaveriksi sopii melkein millainen vain yläosa, mutta tällä kertaa tilasin housujen pariksi niihin samalla tiikerikuviolla mätsäävän trikoopaidan*, jossa hauskana yksityiskohtana pikkuiset korvat puseron olkapäillä.

Lindexillä oli lapsille paljon muitakin hauskoja farkkuja, koko valikoiman löydät täältä.

Sellainen hauska kevätasu (josta paita kyllä jo käytössä) ja nyt ennen lasten iltapuuhia ajattelin laittaa hetkeksi Netflixistä lastenohjelmat pyörimään ja sujahdan itse viltin alle katsomaan jakson Blacklistia. Ihan parasta!

lastenvaatteet blogi

Mukavaa sunnuntaita!

*Saatu Lindexiltä