KEVÄÄN EKOJA VÄLIKAUSIVAATESOVITTELUITA!

lindex lastenvaatteet

*Sis. mainoslinkkejä

Taas on tämä aika vuodesta, kun kaikki ne ihanat välikausivaatteet huhuilevat vaatekaapista käyttöönottoa, mutta ulkona on kuitenkin vielä pikkuisen liian kylmä kevätkamppeissa huitelemiseen.

Ollaan nyt viime viikot ulkoiltu niissä superkätevissä vuorellisissa kurahaalareissa (tai siis lapset ovat!) ja välillä on puettu vielä toppaakin päälle, vaikka mittari ei pakkasen puolelle enää olisikaan laskenut.

Meillä alkaa lasten välikausikamppeet olla jo aika hyvin kasassa, ja kuopukselle tilasin kuoriasuksi tämän Lindexin vihreän takin* ja saman väriset housut. Luulen, että tämä saadaankin ottaa jo ihan pian käyttöön, ainakin, jos alle puetaan lämpöisiä kerroksia.

Tässä Lindexin kuoriasussa on mukavat ominaisuudet, mikä on tietenkin tärkeää, että lätäköissä voi loiskutella huolettomasti, eikä muutenkaan tarvitse pelätä, että vaatteista menee vesi tai tuuli läpi. Näissä veden- (vesipilariarvo 5000mm) ja tuulenpitävissä vaatteissa saumat on teipattu, joten vesi ei pääse saumoistakaan livahtamaan sisävaatteisiin. Tykkäsin kovasti noiden housujen mallista, vyötärö nousee mun mielestä mukavan korkealle ja henkseleiden kanssa housut pysyvät napakasti päällä vauhdikkaammassakin menossa. Henkselit saa halutessaan myös irti, jos niitä ei haluakaan käyttää. Takissakin on kivat yksityiskohdat, vetoketjullisiin taskuihin mahtuu pienet ja tärkeät aarteet, hihansuiden tarranauhoilla saa hihansuut säädettyä sopiviksi ja hupun saa halutessaan myös irroitettua.

Vaikka pienten lasten kanssa suosinkin mieluusti helposti puettavaa haalaria, on keväällä mun mielestä kaksiosainen asu kaikkein kätevin, sillä silloin päivän mittaan auringon lämmittäessä voi asua keventää helposti riisumalla takin pois.

Lindexillä on tämän viikon ajan mukava tarjous lastenvaatteissa, ota 3 maksa 2! Tätä kuopuksen vihreää kuoriasua löytyy myös pirteän punaisena, mutta valikoimaan oli tullut nyt tosi paljon muitakin kivoja ulkoiluvaatteita! Koko valikoiman löydät täältä ja alen saat koodilla: 3for2kids19

lindex lastenvaatteet alekoodi

lindex välikausivaatteet

lindex lastenvaatteet

lindex

Aurinkoista päivää!

*Saatu Lindexiltä