VAALEANPUNAISTA MOTIVAATIOTA LIIKUNTAAN!

ellos ulkoiluvaatteet

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Olen varmasti ihan jokainen kevät päättänyt aloittaa lenkkeilyn, ja aina lopputulos on tismalleen sama, kuin edellisinäkin vuosina: Alkuinnostuksen jälkeen lenkkikamppeet jäävät naulakkoon pölyttymään, eikä lenkkipoluilla pinkominen kiinnosta tippaakaan. Höh.

Mulla on varmasti jotenkin epänormaalin huono kunto, mutta jo muutamat hölkkäaskeleet saavat mut puuskuttamaan ja voimaan huonosti, enkä todellakaan koe mitään liikunnan tuomaa hyvää oloa. Toisaalta askel kyllä rullaa kepeämmin lenkki toisensa jälkeen ja kunto nousee kohisten, mutta jostain syystä se into kuitenkin sitten lopahtaa.

Lämpöisästi porottava kevätaurinko on saanut kuitenkin taas lenkkeilypuuhat mun mieleen, mutta ajattelin tällä kertaa unohtaa juoksentelupuuhat ja ottaa viikkoihini muutaman reippaan ja sykettä nostavan kävelylenkin. Kuulostaa kyllä aika mummolle, mutta jospa kävelylenkeillä saisin liikunnan pysyväksi ja ympärivuotiseksi osaksi omaa arkeani.

No niin. Sitten vaan täytyy vielä miettiä mitkä jutut mua motivoi ja milloin olisi paras liikkua.

Kaivoinkin jo oman personal trainerini laatikosta esiin, sillä ihan hassua, mutta mua motivoi tosi paljon aktiivisuusrannekkeeseen kilahtelevat numerot. On jotenkin ihanaa, kun on asettanut itselleen tietyn tavoitteen ja saa sitten harpottua kävelylenkeillä tavoitteensa täyteen. Joskus ajattelin, että 10 000 askelta olisi sopiva tavoite, ja sitä se mulle kyllä onkin ihan normi arkeen, mutta näille kävelylenkkipäiville olen laittanut tavoitteeksi 15 000 askelta, joka ainakaan mulla ei tule täyteen itsestään, vaan tuon tavoitteen täyttääkseni mun todellakin täytyy käydä vähän pidemmällä kävelylenkillä.

Mua motivoi myös kivat ja nätit vaatteet, joten tilasin Ellokselta uudet ja ihanat lenkkeilykamppeet. Olen kotona melkein aina leggareissa, joten kaipasin sellaisia housuja, jotka voi kiskaista helposti siihen leggingsien päälle. Nämä mustat housut* oli juuri sellaiset. Housut on mukavan ohutta ja joustavaa matskua, mutta ei onneksi kuitenkaan kovin kahisevaa. Nämä ovat varmasti mukavat ihan kesälläkin, jolloin ohuilla housuilla tarkenee pelkästäänkin.

Tilasin myös suloisen vaaleanpunaisen lyhyen takin* ja sen alle tummansinisen fleecevuorisen collegehupparin*. Mulla on vastaava Áhkkàn takki myös pidemmän mallisena ja tykkään siitäkin aivan hirmuisesti! Niinpä en voinut vastustaa, kun huomasin, että tätä takkia on nyt myös lyhyenä, joka käy kivasti justiin vaikka kävelylenkeille. Ohut kevättakki menee jo nyt ulkoilussa, kun alle pukee lämpöisen hupparin. Myöhemmin keväällä takkia voi sitten pitää sellaisenaan ja hupparia puolestaan viileinä kesäpäivinä. Tuota hupparia muuten on myös vaaleanpunaisena, ja meinasin eka tilata sen, kunnes ajattelin, etten aivan yhtenä vaahtokarkkina viitsi lenkkipolkuja tallustaa, joten päädyin sitten siniseen.

Nämä vaatteet ovat tällä hetkellä Elloksella alessa!

Niin ja mitoituksesta vielä sen verran, että nämä on kaikki tosi reilua mitoitusta, joten kahden koon välillä pohdittaessa kannattaa ottaa se pienempi koko.

ellos takki

ellos takki

ellos ulkoilu

Hankalinta mulle on ollut löytää se aika, jolloin niitä jalkojaan ehtisi liikuttaa pitkin polkuja!

En todellakaan ole niin aamuvirkku, että pinkoisin lenkkipoluilla silloin, kun muu perhe vielä nukkuu ja iltapäivällä on sitten kaikki ruuanlaitot, lasten harrastukset ja muut lapsiperhepuuhat. Niin ja illalla, kun lapset on saatu nukkumaan, ei todellakaan tee mieli lähteä enää lenkkeilemään, vaan Netflix houkuttelee paljon enemmän.

Olen kuitenkin vihdoin keksinyt juuri mulle sopivimman ajan liikkua. Käytän tähän työaikaani! Olen kyllä siitä onnekas, että tällä hetkellä työkuviot mahdollistavat tämän, tiedän, ettei monikaan voi kipaista lenkille kesken työpäivää. Yritän siis parina, kolmena päivänä viikossa aloittaa työpäiväni pitkällä ja reippaalla kävelylenkillä, jolloin mun ei tarvitse nipistää tuota aikaa aamuista tai illoista. Nerokasta!

Elloksella on tosiaan nämä vaatteet tällä hetkellä alessa, mutta paljon muitakin alekampanjoita näytti olevan. Ainakin mattoja ja kodintekstiilejä oli alessa, kannattaa kurkata koko valikoima täältä.

ellos ulkoiluvaatteet

Iskeekö muihinkin keväisin lenkki-innostus?

*Saatu Ellokselta
Sis. mainoslinkkejä