LEMPIPAIDAT JA HOUSUT SIISTIMPÄÄN MENOON

lastenvaatteet blogi

Sis. mainoslinkkejä

Ihanan aurinkoista keskiviikkoa! Jos muuten joku jäi miettimään tuon edellisen postauksen kohdalla, että ihanko oikeesti oikeesti meinaan maalata meidän kodin kokonaan vaaleanpunaiseksi, niin se oli vain aprillijekku! Rakastan meidän söpöä vaaleanpunaista eteistä, mutta pysytellään kuitenkin kodin muissa tiloissa vähän neutraalemmissa sävyissä, heh.

Lindexille oli tullut paljon ihania kevätuutuuksia ja valikoimasta löytyi pojille tosi kivat keväiset asut! Nuo tuollaiset paljettikääntökuvapaidat on ollut meidän lapsilla aivan hitti, sellaiset löytyy toisellakin kuvalla ja tällä kertaa tilasin lapsille nuo autopaidat*, isommalle keltaisena ja pienemmälle sinisenä. Materiaali paidoissa on ihanan pehmoista luomupuuvillaa, ihan huippua, että näistä ketjuliikkeiden vaatteistakin löytyy luomupuuvillaisia vaihtoehtoja! Näistä paidoista tuli arvatenkin uudet lempparit ja vaatteistaan tarkka kuopus kyselikin heti, että saako paidan laittaa heti seuraavana päivänä päiväkotiin, heh.

Paidat on kyllä munkin mielestä kivat, mutta eniten innoissani olen itse näistä housulöydöistä! Meillä kuopus käyttää arkisin alaosana leggareita ja koululainen yleensä collegehousuja tai verkkareita. Niinpä hakusessa on ollut jotkut sellaiset vähän siistimmät housut, joilla voi mennä vaikka kaverin synttärijuhliin tai muuhun siistimpään menoon. En ole kuitenkaan halunnut mitään varsinaisia juhlahousuja, vaan sellaiset, joilla on muutakin käyttöä ja niillä voisi mennä myös vaikka kouluun.

Lindexiltä löytyikin kummallekin pojalle justiin tähän tarkoitukseen sopivat kivat housut! Kuopukselle tilasin nämä kivat kapeat tummansiniset housut*, joissa on mukava resorivyötärö. Pöksyistä löytyy myös taskut pienille aarteille ja vyötäröltä kätevä säädettävä kuminauhakiristys. Koululaiselle tilasin nämä kapeat tvillihousut*, joissa on myös säädettävä kuminauhavyötärö ja taskuja. Tykkään kovasti molempien housujen kapeasta mallista, housut eivät ole kuitenkaan pillit, vaan mukavan rennot.

lastenvaatteet lindex

lastenvaatteet blogi

Aikas kivat asut ja näissä kamppeissa koululainen juhlikin viikonloppuna kaverin synttäreillä. Luulen, että housuille tulee paljon käyttöä vielä kevään ja kesän aikana ja paidoista ainakin tuli jo ihan lempparit.

Lindexille oli tullut paljon muitakin kivoja kevätuutuuksia, kannattaa käydä kurkkaamassa ja nyt huhtikuun loppuun kanta-asiakkaille on kaikkiin tilauksiin ilmainen toimitus! Koko valikoiman löydät täältä.

Lindexillä on myös Mid season sale käynnissä, joten sieltä voi käydä bongailemassa edullisia löytöjä!

lastenvaateblogi

lastenvaatteet blogi

Aurinkoista viikkoa!

*Saatu Lindexiltä