NYT SISUSTETAAN TERASSIA!

ellos terassi

Sis. mainoslinkkejä

Jokakeväisen sisustuskuumeen sijaan muhun iski tänä keväänä kamala terassikuume! Meillä kyllä on terassi ja ihan kivat kalusteetkin siellä, mutta jotain uutta kivaa piristystä sinne tekisi mieli hankkia. Toisaalta jo uudella valosarjalla, lyhdyillä tai kauniilla ruukuilla saa mukavaa ja edullista piristystä terassin sisustukseen, mutta en silti voinut olla kurkkimatta, millaisia ihania kalusteita ja muita juttuja terassille löytyisikään.

Sisustustrendeissä on nähty jo pitkään terrakottaa, okrankeltaista ja muita maanläheisiä kellertäviä ja ruskeita sävyjä. Materiaaleissa puolestaan puu ja rottinki on ollut viimeaikoina suuressa suosiossa. Mä aion jatkaa toistaiseksi omalla väripaletillani, johon kuuluu harmaata ja karkkisia pastellisävyjä, mutta trendijutuista rottinki on alkanut viehättää kovasti muakin. Mutta näin mun mielestä kannattaakin sisustaa, suosia niitä omia lemppareita ja poimia trendeistä omaan sisustukseen vain ne jutut, joista aivan aidosti ja oikesti pitää. Silloin sisustuksesta saa aikaa kestävän. Olen nimittäin itsekin haksahtanut välillä trendikkääseen seinämaaliin, joka on sitten muutaman kuukauden jälkeen jo alkanut kyllästyttää, ja päälle on sudittu sitten nopskaa niitä omia lemppareita, hups.

Varsinkin ulkotilaan haluan aikaa kestäviä valintoja, sillä terassin kalusteet ovat lopulta kuitenkin vain muutaman kuukauden vuodesta käytössä, joten niitä ei kannata uusia kovinkaan usein. Alle keräsin joitain omia suosikkejani Elloksen pihatuotteista ja tällä hetkellä osa ulkokalusteista on myös alessa!

terassi blogi

  1. Tämä pöytä on aivan mielettömän ihana! Tämä sopii toki hyvin terassillekin, mutta mun mielestä tämä olisi aivan ihana myös olohuoneessa!
  2. Rakastan kaikenlaisia tunnelmallisia valoja, ja tällainen valosarja olisi tosi kiva pimeinä kesäiltoina terassilla.
  3. Kaunis hyllykkö sopisi hyvin vaikkapa yrttipurkeille.
  4. Vitsit miten kivoja nämä aurinkokennovalaisimet! Näitä olisi ihana ripustaa vaikkapa omenapuun oksille.
  5. Koreille löytyy käyttöä aina! Näissä voisi säilyttää vaikkapa huopia ja tyynyjä, tai laittaa terassille pienen oliivipuun tai muun kasvin.
  6. Jos meillä olisi katettu terassi, haluaisin ehdottomasti sinne jonkin maton! Tämä oli mun mielestä tosi kiva vaihtoehto, vaikka Elloksella oli kyllä monia muitakin kivoja ulkomattoja.
  7. Aivan ihana valaisin! Harmi, ettei meidän terassilla ole katosta, johon lampun voisi viritellä.
  8. Kaikenlaiset riippukeinut on mun mielestä aivan superihania, ja niin houkuttelevia! Ehkäpä tämän kesän must have juttu meidän terassille onkin keinu!

ellos terassi

ellos sisustus

sisustusblogi

sisustus blogi

No niin, nyt kun on haaveiltu terassijutuista, voikin haaveiluhommia jatkaa muualle puutarhaan! En todellakaan ole mikään viherpeukalo, enkä erityisemmin nauti puutarhan kuopsuttelusta, mutta silti haaveilen sellaisesta ihan pikkuruisesta kasvihuoneesta! Ja vaikka sellainen iso lasinen kasvihuone tunnelmallisine valoineen ja pienine pöytäryhmineen kuulostaakin aivan täydelliselle, on mun haaveissa nyt alkuun ihan sellainen muutaman kympin kasvihuoneteltta, haha! Sillä voisi nyt alkuun harjoitella kasvihuoneen kanssa puuhastelua, ja jos sellainen tomaattien ja kurkkujen viljely tuntuu ihan oikeastikin kivalle, voi sitten joskus miettiä sellaista oikeaa kasvihuonetta. Saa nyt nähdä kestääkö tämä innostus sinne saakka, kun ensimmäiset tomaatit ovat kypsyneet, haha!

Onko muilla jo pihajutut mielessä?

Kuvat: Ellos