IHANIN KEVÄTTAKKI, NYT NIITÄ TAAS SAA!

Sis. mainoslinkkejä

Muistatteko vielä ihanan vaaleanpunaisen karkkitakin viime keväältä? Tilasin silloin Elloksen kevätuutuuksista aivan IHANAN hattaraisen vaaleanpunaisen parkatakin, johon ihastuin aivan hurjan paljon. Aika moni muukin ihastui samaan takkiin ja se myytiinkin monen harmitukseksi pikavauhtia loppuun.

Mutta tiedättekös miksi tulin nyt tuota takkia tänne muistelemaan? Samaista takkia (tai ainakin ihan saman näköistä!) on tullut jälleen Ellokselle! Tällä kertaa valikoimassa on aivan sama suloinen vaaleanpunaisen sävy, aina takuuvarma musta ja tosi kaunis siniharmaa. Takki on tällä hetkellä myös kivassa alessa!

ellos takki

Ja näin vuoden käytön jälkeen voin kertoa takista kokemuksiakin. Tilasin takin silloin sillä ajatuksella, että se käy oikeastaan ihan mihin vain. Toivoin, että takki sopisi niin ulkoiluun, kuin kaupunkireissuillekin ja aivan kaikkialla olen takkia käyttänytkin. Ominaisuuksiltaan takki onkin nimenomaan ulkoiluun sopiva (teipatut saumat, hengittävä, kosteutta kestävä), mutta mun mielestä tämä on ollut ihana kaikenlaisessa muussakin käytössä. Tykkään takin ihanasta sävystä edelleen aivan hurjasti! Käytössä väri on ollut hieman arka, aika usein olen saanut sotkettua takin hihat tai helman johonkin, joten takkia on tullut pestyä useampaankin kertaan. Kaikki tahrat on onneksi lähtenyt hyvin pois, ja takki on pysynyt tosi hyvänä pesuista huolimatta! Mulla on muitakin Áhkká-merkin takkeja, ja olen ollut kaikkiin hurjan tyytyväinen, myös tähän ihanaan kevättakkiin, joka odottelee kaapissa jo tulevia lämpöisiä kevätpäiviä.

Mitoitus takissa on mun mielestä aika reilu, mun takki on kokoa 34, mutta vastaa mun mielestä kokoa isompaa.

Ihanan karkkitakin löydät täältä.

ellos alekoodi

Aurinkoista päivää!