KEVÄÄN ENSIMMÄINEN ASU

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

alekoodi ellos

Me oltiin viikonloppuna pienellä kotimaan miniminilomalla. Arvaattekos missä? Vantaalla, heh! Ensin pulikoitiin itsemme rusinoiksi Flamingossa ja seuraavana päivänä lapset pääsivät vihdoin lunastamaan tädiltään saamansa joululahjan, kun vietettiin päivä Heurekassa.

Ja tässä mun eilisen lomapäivän asu. Ekaa kertaa jotain keväistä päällä! Olen koko talven pukeutunut college- ja neulemekkoihin ja sukkahousuihin (ehkä maailman mukavin kombo!), ja nyt teki mieli pukea jotain keväisempää.

On tiettyjä lepparijuttuja, joista pidän aina ja yksi tällainen on farkkujen ja valkoisen yläosan yhdistelmä. Niin ihanan keväistä ja kesäistä! Tämän kauniin valkoisen Part Twon pellavapaidan löysin Ellokselta* ja tykkään tästä ihanan rennosta mallista aivan superpaljon. Tuo takapuolen alle tuleva pituus on mun mielestä justiin täydellinen ja uskon, että tätä paitaa tulen kevään ja kesän aikana käyttämään paljon. Pellava on materiaalina aivan ihana ja sopii hyvin kesän kuumiinkin päiviin.

Muistattekos, kun keräilin niitä ihania keväisiä keltaisia ja vaaleanpunaisia vaate- ja kenkälemppareita? Nämä Vagabondin keltaiset tennarit* oli aivan vastustamattomat ja nämä tilasin samalla tuon paidan kanssa. Tätä Vagabondin Zoe mallia mulla on ennestäänkin ja tykkään tästä mallista tosi paljon. Kengät ovat nahkaa, joten ne on helppo myös pitää puhtaana.

ellos alekoodi

tyyliblogi
muotiblogi

Tällainen oli mun eka keväinen asu ja tällä asulla tulen varmasti viettämään monta muutakin keväistä ja kesäistä päivää. Tuo paita on muuten varmasti tosi kiva shortsienkin kanssa!

Ja nuo kengäthän nyt käyvät mihin asuun vain! Vaikka niiden collegemekkojen ja sukkahousujenkin kanssa, sillä en niistäkään vielä malta luopua, vaikka kevät alkaakin jo olla täällä.

Asu oli mun mielestä kiva ja niin oli meidän miniminilomakin. Mä oon vielä tällä samalla reissulla, kun mulla oli vielä tänään asioita täällä päin, mutta aivan kohta mäkin lähden kotiin ja pääsen rutistelemaan poikia, joita mun ehti tulla jo ikävä!

muotiblogi

Kivaa uutta viikkoa!

*Saatu Ellokselta
Sis. mainoslinkkejä