IHANIAKIN UUTISIA: MINUSTA NEULOMON BRÄNDILÄHETTILÄS!

Nokian neulomo

Nyt on vetänyt korona tämän bloggaajan hiljaiseksi aika pitkäksi aikaa. Meidän(kin) arki on kokenut niin suuria mullistuksia, että en vain yksinkertaisesti ole ehtinyt blogin puolelle ollenkaan! Mutta nyt kun ollaan saatu harjoitella kotikoulua ja uutta arkea jo viikon verran, alkaa tämä uusi arki hiljalleen rullaamaan. Viikonloppu on ollut ihana, sillä mieskin on ollut kotona ja on ollut mukavaa saada yhdet apukädet tätä rumbaa pyörittämään. Jatkossa ollaankin sitten koko perhe kotona, joten nyt odotan jo ilolla uutta viikkoa ja meidän perheen uusia arkirutiineita.

Ja onneksi kaiken tämän koronakurjuuden keskelle mahtuu ihaniakin uutisia! Yksi ihana uutinen, josta ilahduin aivan älyttömästi oli se, että saan toimia yhtenä Neulomon brändilähettiläänä tämän kevään ja kesän ajan! Tämä tuntuu niin mukavalle, että meinaan haljeta innostuksesta!

Olen innoissani tästä pestistä siksi, että on ilo tuoda esiin kotimaisia yrityksiä ja vaatemerkkejä ja juuri Neulomo on yksi mun lemppareista. Olen jo pitkään ollut hulluna Neulomon ihaniin, mukaviin ja laadukkaisiin vaatteisiin! Lisäksi tämä tuntuu hyvälle ja oikealle juuri nyt, kun kotimaisten yritysten kannattaminen on tärkeämpää kuin koskaan ennen. Ilolla esittelen Neulomon vaatteita ja toivon, että tekin löydätte omat lempparinne Neulomon valikoimasta, ja ehkä uusia vaatekaapin luottovaatteita. Vaatteet muuten tulevat näkymään ensimmäisenä Instagramin puolella, joten kannattaa ottaa Karkkipurkin Instagram seurantaan!

Neulomon vaatteista osa ommellaan Suomessa, meidän naapurikunnassa Kangasalla ja osa Tallinnassa. Vaatteet suunnitellaan Helsingissä ja neulokset valmistetaan suomalaisten yritysten yhteistyönä, neulonta Orivedellä, värjäys Nivalassa ja painatus Aitoossa. Kotimaisuusaste tuotteissa on siis ihan huikea!

neulomo marika

kotimaiset vaatemerkit
kotimaiset vaatemerkit

Näissä kuvissa mulla on päällä Neulomon jo klassikoksi muodostunut Marika-mekko (tai virallisesti kai tunika, mutta mä käytän tätä useimmiten mekkona). Puin Marikan tällä kertaa sukkahousujen kanssa, mutta en malta odottaa, että nämä aurinkoiset ja keväiset säät tästä vielä pikkuisen lämpenevät, ja saan pukea Marikan nilkat paljaaksi jättävien leggingsien ja tennareiden kanssa. Marika toimii hyvin myös farkkujen kanssa ja kesän kuumina hellepäivinä Marikan voi pukea vain sellaisenaan, sujauttaen vain sandaalit jalkoihin. Sama vaate taipuu moneen menoon ja tilanteeseen.

Juuri tällaiset monikäyttöiset vaatteet onkin ihan parhaita! Mä työskentelen kotona (no tällä hetkellä varmasti moni muukin), eli vietän kotona tosi paljon aikaa. Tykkään, että kotona ollessani vaatteet ovat mukavat ja rennot päällä, mutta kuitenkin kauniit ja sellaiset, että voin lähteä samoilla vaatteilla ihan mihin vain! Palaveriin, kauppaan, kahvilaan tai vaikka museoon. Neulomon vaatteet ovat juuri tällaisia ja siksi voin ylpeänä seistä Neulomon vaatteiden takana ja toimia ilolla merkin brändilähettiläänä.

Mun kaapista on löytynyt Neulomon vaatteita jo pitkään ja syksyllä ostamani Marika onkin ollut yksi mun talven pidetyimmistä vaatteista. Talvella puin Marikan paksujen sukkahousujen ja neuletakin kanssa. Mekolle on tullut käyttökertoja aivan hurja määrä, joten se on käynyt pesukoneessakin lukemattomia kertoja, eikä käyttö ja pesut näy vaatteessa kuinkaan. Tämä on yksi syy, miksi pidän niin paljon Neulomon vaatteista. On ihanaa, että lempivaate kestää ihan oikeasti käyttöä!

Ai niin! Kokohommia yleensä kysellään ja mulla on Neulomon vaatteista käytössä koko S, paitsi tämä Marika on kokoa XS. Mun mielestä vaatteet vastaavat hyvin kokomerkintää, mutta Neulomon verkkokaupasta löytyy vaatteiden kohdalta myös mitat, joista on näppärä varmistaa oma koko, jo epäröi kahden koon välissä. Marika-tunikasta löytyy eri värejä ja kuoseja ja kaikki löydät täältä.

nokian neulomo

nokian neulomo
neulomo marika

Onko Neulomo sulle jo tuttu juttu?
Onko sun viikkoon mahtunut myös ihania uutisia?