MUSTA MEKKO TAIPUU MONEEN MENOON – IHANA ALIISA

neulomo aliisa

Olen varmasti monta kertaa muistanut mainita, että rakastan mukavia ja rentoja vaatteita. Ja että sellaiset monikäyttöiset vaatteet ovat mun mielestä ihan parhaita!

Jos yksi ja sama vaatekappale taipuu moneen erilaiseen menoon, tietää se yleensä paljon käyttökertoja kyseiselle vaatteelle.

Kotimaisen Neulomon kaunis Aliisa-mekko* on yksi tällaisista monikäyttöisistä vaatteista. Simppeli musta (ja päällä niin ihanan mukava ja rento!!) mekko sopii monenlaiseen kesäiseen menoon. Tämä on aivan ihana sandaalien ja olkihatun kanssa, mutta aivan erilaisen ilmeen saa aikaan vaikka korollisilla sandaaleilla ja pikku laukulla. Mekko on hauska myös nahkaisten tai muunlaisten tennareiden kanssa ja päälle on helppo kiskaista neuletakkiakin, jos säät tästä vähän viilenevät. Tällaista mukavan simppeliä mustaa mekkoa voi asustaa eri tavoin aivan loputtomiin ja samalla mekon ilme muuttuu aina tilanteen mukaan.

neulomo mekko

Vaikka usein hehkutan Neulomon vaatteiden monipuolisuutta (ne vain usein sopivat kovin monenlaiseen menoon ja tilanteeseen!), niin ennen kaikkea pidän näistä kotimaisen Neulomon vaatteista siksi, että ne sopivat mainiosti aivan tavalliseen arkeen. Kotona työskentelevänä mun arki on pääasiassa täällä kotona, jossa tykkään pukeutua vaatteisiin, jotka tuntuvat päällä mukaville, mutta myös näyttävät ihanille!

Tykkään käyttää sellaisia vaatteita, joilla voin lähteä hetken mielijohteesta vaikka ravintolaan lounaalle, pistäytymään kahvilaan tai lasten kanssa jäätelökioskille (on mulla ehkä muitakin menoja kuin syömiseen liittyviä, hah!), eikä mun tarvii erikseen vaihtaa ”kotivaatteita” sellaisiin vaatteisiin, joilla viitsin lähteä muunlaiseen menoon.

Mekon materiaali on mukavan tuntuista ja kauniisti laskeutuvaa viskoosineulosta ja tästäkin mekosta löytyy taskut (jee!).

neulomo aliisa
neulomo aliisa

Kuka muu on sitä mieltä, että on ihan kivaakin saada välillä tällaisia raikkaita sadepäiviä sen (ihanan) hellejakson jälkeen? Me ollaan vietetty niin paljon aikaa viime päivinä ja viikkoina ulkona, että on ollut ihan hauskaa vaihtelua olla välillä sisällä ja tehdä kaikkia niitä rästihommia, jotka ovat jääneet ulkopuuhien jalkoihin.

Ollaan säiden viilentyessä tällä viikolla ehditty jo kaksikin kertaa käydä metsässä pienellä retkellä ja päästy pyöräilemäänkin, mikä tuntui kuumina hellepäivinä vähän turhan kuumalta puuhalta.

Puolensa näillä kaikilla ja toki toivon, että niitä helteitäkin tälle kesälle vielä riittää!

Nyt kuitenkin kiskaisen neuletakin mekon päälle lämmikkeeksi ja lähden käväisemään vielä ulkona kun sade on sopivasti tauonnut. Kesäsateen jälkeinen tuoksu ulkona on lähes huumaava!

neulomo mekot
neulomo mekko

*mekko saatu osana Neulomon brändilähettilyyttä

Mitäs pidit Aliisa-mekosta?