3 X KOUKUTTAVA ESPANJALAINEN NETFLIX-VINKKI

Vaikka meidän omat lapset on jo sen verran isoja, että ovat arkipäivät eskarissa ja koulussa, eletään me edelleen myös pikkulapsiarkea päivystysperhetyön myötä. Mun päivät on siis usein lapsiperheille tuttua touhua täynnä ja iltaisin lasten mentyä nukkumaan onkin ihanaa lösähtää hetkeksi sohvalle katsomaan jotain sarjaa johon olen koukussa.

Kaikkein parasta on, kun löytää sellaisen sarjan jonka pariin haluaa palata ilta toisensa jälkeen, sillä silloin ei kulu turhaa aikaa Netflixin selailuun, vaan sarjan voi laittaa heti pyörimään. Mä muuten kiinnyn helposti sarjojen hahmoihin ja varsinkin pitkään jatkuneen lempparisarjan loppuessa mulla on usein vähän sellainen tunne, kuin joutuisin luopumaan jostain tärkeästä ystävästä, hah!

Jos säkin tykkäät katsella iltaisin sarjoja, mutta et just nyt tiedä mitä kannattaisi katsoa, niin tässä on kolme mun viime aikaista Netflix-suosikkia. Mä nimittäin joskus keväällä (?) katsoin ekan jakson paljon kehuttua Rahapajaa ja hurahdin saman tien espanjalaisiin sarjoihin!

Lue myös: Netflix-vinkki: The Blacklist

Rahapaja

Professori -nimellä tunnettu henkilö on suunnitellut täydellisen ryöstön. Joukko professorin rekrytoimia taitavia rikollisia ottaa Espanjan rahapajan haltuunsa, tarkoituksenaan painaa usean miljardin edestä rahaa. Suunnitelma on nerokas, sillä ryöstäjät käyttävät Salvador Dali naamioita ja pukevat tällaiset myös panttivangeilleen, jolloin poliiseilla ei ole mitään mahdollisuutta erottaa ryöstäjiä panttivangeista ja näin esimerkiksi hyökätä rahapajaan. Tärkeä osuus on myös Professorilla, joka rahapajan ulkopuolelta ohjailee nerokkaasti poliisien toimintaa.

Me alettiin katsomaan tätä espanjalaista sarjaa vahingossa englanniksi dubattuna, ja varsinkin Professorin ääni oli niin hahmolleen sopiva, etten tiedä olisiko näyttelijän oma ääni voinut edes olla parempi. Niinpä katsottiin kaikki kaudet dubattuna, koska jokaisen hahmon äänet olivat tulleet niin tutuiksi ja näyttelijöille sopiviksi!

rahapaja

Lue myös: 3 x Netflix-suosikki

Eliittikoulu

Eliittikoulua aloin katsomaan ihan täysin sen takia, että halusin täyttää Rahapajan jättämän aukon jollain toisella espanjalaisella sarjalla. Tässä sarjassa olikin ilokseni myös Rahapajasta tuttuja näyttelijöitä!

Tämäkin sarja koukutti, vaikka teinimaailmaan sijoittuva sarja onkin suunnattu varmaan aika paljon nuoremmille katsojille. Sarja alkaa, kun kolme ei niin varakkaista oloista lähtöisin olevaa nuorta saa stipendin arvostettuun eliittikouluun. Sarja on täynnä draamaa, murhiakin!

eliittikoulu

Lue myös: Karmivan ihana Netflix-vinkki: You

Lukkojen takana

Ja koska olin jo täysin koukussa espanjalaisiin sarjoihin, aloitin seuraavaksi naisvankilaan sijoittuvan Lukkojen takana sarjan.

Macarenalla on suhde naimisissa olevaan pomoonsa, jonka pyynnöstä Macarena kavaltaa suuren summan rahaa. Kiinni jäätyään Macarena tajuaa joutuneensa pomonsa huijaamaksi. Miehellä ei ole ollut aikomustakaan jättää perhettään toisen naisen vuoksi, vaikka tämä on uskotellut niin nuorelle Macarenalle. Macarena tuomitaan vankilaan ja nainen joutuu aivan uudenlaiseen maailmaan. Monen epäonnisen sattuman kautta myös Macarenan perhe joutuu suuriin vaaroihin ja rikollisiin puuhiin.

Ainakin mulla kesti pari jaksoa päästä tähän sarjaan kunnolla mukaan, mutta sen jälkeen en olekaan malttanut olla tätä katsomatta. Olen katsonut vasta pari ekaa kautta ja ainakin näistä olen tykännyt.

netflix

Lue myös: Netflix-suosikit

Sellaisia Netflix-vinkkejä tällä kertaa ja kivaa viikonloppua vaan kaikille!

Ps. Jos olet harkinnut ostavasi sen täydellisen pitkän toppatakin, niin siitä alkaa TAAS käydä koot vähiin!