TALVEN IHANIN UNTUVAPARKA

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Tiedetään, tiedetään. En olisi ehkä tarvinnut yhtään uutta toppatakkia, mutta en vain millään voinut vastustaa tätä IHANAA polvimittaista untuvatakkia. 

Olen yrittänyt olla maltillinen vaatehankintojen kanssa, sillä en halua haalia vaatekaappia täyteen vaatteita, joita en lopulta ehdi edes käyttämään. Niinpä olen päättänyt täyttää vaatekaappiani vain harkiten ja sellaisilla lempivaatteilla, jotka tulevat varmasti ahkeraan käyttöön. Mutta yksi heikkous mulla on ja se on takit! En varmasti tarvitsisi näin montaa erilaista takkia, mutta rakastan niistä jokaista ja jokainen takki tuottaa mulle iloa, hah! Toisaalta on kyllä hurjan kätevää, että kaapista löytyy erilaisia takkeja eri tilanteisiin ja onhan takkeja muutenkin kiva vaihdella asun ja fiiliksen mukaan. Kas näin, nyt olen perustellut hyvin itselleni sen, että tarkemmin ajateltuna minä nimenomaan tarvitsin tämänkin takki-ihanuuden kaappiini.

Tämä takki on tämän syksyn uutuuksia ja saman takin beigen värinen versio on just nyt -20% alessa!

untuvaparka

Jos totta puhutaan, niin juuri tällainen polvimittainen untuvatakki mun kaapista on puuttunutkin. Mulla on se maailman ihanin ja mukavin (lähes) nilkkamittainen untuvatakkipaukkupakkasiin, mutta kyllä tällaiselle polvimittaisellekin takille on varmasti tarvetta ja käyttöä. Tämä on mun mielestä juuri sellainen takki, joka käy hurjan moneen erilaiseen menoon, joten jos ei halua hankkia useita erilaisia talvitakkeja, on tämä mun mielestä juuri passeli ”yleistakki” talvea varten.

Mä tykkään aivan hirmuisesti tämän takin mallista ja pituudesta. Tämä menee kivasti myös mekkojen ja leggareiden kanssa silloin, kun sellaisiin haluaa talvella pukeutua (mä kyllä taidan aika useinkin pukeutua mekkoon ja leggareihin tai sukkiksiin myös talvella). Taskujakin takista löytyy juuri sopivasti ja ihana iso, muhkea karvareunainen huppu on ihana myös.

Näistä Áhkkán takeista mulla on vain positiivisia kokemuksia, joten voin kyllä suositella merkkiä muillekin. Mitoitukseltaan nämä ovat mielestäni pikkuisen reilua, joten jos pohtii kahden koon välillä, kannattaa tilata se pienempi. Mä valitsin nyt takuuvarman mustan, mutta tästä samasta takista löytyy myös tosi kaunis beige väri. (ja se on nyt tosiaan -20% alessakin).

untuvatakki
untuvatakki
untuvaparka

Elloksella on just nyt tosi hyvä valikoima erilaisia takkeja syksyyn ja talveen jopa -30% kampanjahinnoin.

Tällaisia takkikuulumisia tällä kertaa ja nyt jatkan suursiivouksen tekemistä (2/3 lastenhuoneista jo siivottu, huh ja jee!), sillä meillä juhlitaan viikonloppuna kummankin pojan yhteisiä sukulaissynttäreitä. Olohuoneen seinätkin on saatu sopivasti valmiiksi ja ehkä tänään (tai huomenna) saadaan vielä listatkin lattiaan, heh. Just nyt tällainen tuleva juhlahumu piristää aivan hurjasti arkea, ihanaa saada tähän syksyn keskelle vähän glitteriä ja kimallusta!

untuvatakki
untuvatakki

Mukavaa viikkoa!