LASSE-MAIJAN ETSIVÄTOIMISTO – ELOKUVAN ARVOITUS

lasse-maijan etsivätoimisto

Kirjavinkki kaikille juuri lukemaan oppineille pikkuisille lukutoukille. Tai oikeastaan vinkki kokonaisesta kirjasarjasta!

Lasse-Maijan etsivätoimisto -kirjat ovat helppolukuisia värikuvin kuvitettuja kirjoja, jotka sopivat mainiosti juuri lukemaan oppineille tai vaikka eskarilaisille ääneen luettaviksi. Martin Widmarkin kirjoittamia Lasse-Maijan etsivätoimisto kirjoja löytyy jo ilahduttava määrä ja jälleen kirjasarjaan on ilmestynyt uusi osa!

Lasse-Maijan etsivätoimisto: Elokuvan arvoitus

Lasten oman dekkarisarjan pääosissa ovat koulukaverukset Lasse ja Maija, joilla on oma etsivätoimisto. Tällä kertaa lapset pääsevät murtovarkaan jäljille!

Tunnettu ohjaaja Omar Rauk on saapunut Vallilaan kuvaamaan uusinta elokuvaansa, ja tämä saa aikaan säpinää asukkaiden keskuudessa. Elokuvan erääseen rooliin etsitään paikallista näyttelijää ja aivan sattumalta Vallilan poliisimestari Rauno Lehtinen valitaan rooliin. Tosin sillä ehdolla, että poliisimestarin on vietettävä yö lukitussa häkissä, päästäkseen kosketuksiin omien tunteittensa kanssa. Erikoinen sattuma on se, että juuri saman yönä optikkoliikkeeseen murtaudutaan. Lasse ja Maija kiiruhtavat vapauttamaan poliisimestarin, mutta päätyvät jälleen itsekin ratkomaan erikoista arvoitusta.

Lue myös: Lasse-Maijan etsivätoimisto: Ensimmäinen arvoitus

lasse-maijan etsivätoimisto