IHANIMMAT LASTENHUONEIDEN SISUSTUSTUOTTEET

Kaupallinen yhteistyö: Boho Kids

Ennen kuin alan jouluhössöttämään ja ottamaan joulukoristeita esille, on mulla aivan muunlaisia sisustusjuttuja vielä suunnitelmissa.

Mun piti jo alkuvuodesta maalata meidän kolmannen lastenhuoneen yksi seinä, mutta sitten muhun iski laiskuus ja lätkinkin vain sisustustarroja sille seinälle. Siitä kyllä tuli ihan kiva niinkin, mutta NYT ajattelin laittaa tuon huoneen vihdoin sellaiseen kuntoon kuin olen jo pitkään suunnitellut.

Ensin täytyy irroittaa ne tarrat ja maalata se seinä ja sen jälkeen olisi tarkoitus piristää huonetta muutamalla aika ihanalla jutulla, jotka kaikki löytyvät Boho Kidsin valikoimasta. Seinälle haluan aivan IHANAN Follow The Rainbow seinävaatteen, lattialle pari pupusäkkituolia (näitä voi käyttää myös olkkarissa!) ja leluille rottinkisen päärynänmuotoisen säilytyskorin.

Olen jo nyt aika varma, että lopputulos on aivan ihana ja juuri sellainen kuin toivonkin, enkä oikein malttaisi odottaa, että ehdin käydä sen seinän kimppuun.

Keräsin alle muitakin ihania juttuja Boho Kidsin valikoimasta.

boho kids

The Round Dorm

Ferm Living merkin pyöreä The Round Dorm hyllykkö on aivan ihana ja sopii mun mielestä lastenhuoneen lisäksi ihan mihin vain muuallekin kotiin.

Säilytyskori, Omena

Rottinkinen omenasäilytyskori on ihana tärkeimmille nalleille tai muille leluille. Tällaiset kauniit ja käytännölliset sisustusesineet on ihan parhaita!

Valkoinen hyllykkö

Ranskalaisen Rose in Aprilin valkoinen hyllykkö meiltä löytyykin (tällainen on esikoisen huoneessa ja myös meidän makkarissa!) ja tykkään tästä hyllystä aivan hurjan paljon. Boho Kidsillä on samaa hyllyä myös superkauniissa Caramel-sävyssä.

Pupusäkkituoli

Pupusäkkituolia on kolmessa eri sävyssä, beige, harmaa ja cinnamon. Nämä on kaikki aivan superkauniita, mutta meidän sisustukseen näistä sopii parhaiten beige ja harmaa. Niin ihania!

Joseph pupuvalaisin

Tällainen Joseph pupuvalaisin on meidän kuopuksen huoneessa ja tämä valaisin on aivan älyttömän kaunis! Kuulin huhua, että näitä on vain rajoitettu erä (saatavuusongelmien takia seuraava erä tulee vasta ensi vuoden puolella), joten jos tällaisen haluaa sujauttaa joulupakettiin, kannattaa laittaa oma Joseph heti tilaukseen!

Follow the Rainbow seinävaate

Tää on niin mun lemppari! Follow the Rainbow seinävaatetta löytyy kahdessa eri sävyssä ja Boho Kidsillä oli myös muita kauniita seinäkoristeita.

Pallomeri

Ikioma pallomeri, voiko hauskempaa ollakaan! Meidän lapset ovat tällaiseen jo vähän liian isoja, mutta meillä asustaa aina välillä myös pikkuväkeä, ja sen takia meillä onkin vastaava pallomeri varastossa odottamassa. Pallomereen saa valita itse pallojen värit, joten sen saa juuri omaan sisustukseen sopivana. Aikamoista vai mitä!

Säilytyskori, Päärynä

Rottinkista säilytyskoria on myös päärynänmuotoisena ja tämä on ehkä näistä mun lemppari. Vaikka tuo omena on kyllä niin ihana myös, että en oikeastaan tiedä kumpi on ihanampi. Varmasti molemmat!

Sellaisia suosikkeja mulla, käy kurkkaamassa koko valikoima Boho Kids verkkokaupasta. Suositaanhan erityisesti tänä vuonna mahdollisimman paljon kotimaisia pienyrittäjiä!

Mukavaa päivää!