KUUNTELE ÄÄNIKIRJOJA ILMAISEKSI

Kaupallinen yhteistyö: Bookbeat

Meillä on kuulunut iltasatu lasten iltapuuhiin AINA. Koululaiselle tulee nykyään luettua harvemmin, vaikka lapsi kyllä edelleen tykkää kuunnella ääneen luettuja kirjoja. Kuopukselle luetaan edelleen joka ilta. Joskus luetaan vain ihan pieni hetki, joskus istutaan pitkään kirjoja lueskellen.

Kun ollaan lähdetty jonnekin reissuun, on iltasatukirjat pakattu silloinkin mukaan. PAITSI viime tammikuussa. Silloin lähdettiin muutaman yön reissulle Tukholmaan, mutta tällä kertaa ei pakattukaan kirjoja mukaan. Ajattelin, että tällä kertaa lapset saavatkin kuunnella reissussa kirjoja Bookbeatista, josta löytyisi varmasti lasten suosikkikirjoja ja vaikka mitä muutakin.

En edes muista milloin olen ladannut Bookbeatin omaan kännykkääni. Sen kuitenkin muistan, että aluksi en hirveästi kuunnellut äänikirjoja, vaan luin kirjoja kännykän näytöltä. Meillä asui tuolloin meille sijoitettu vauva, joka nukkui meidän vanhempien makuuhuoneessa. En voinut iltaisin laittaa lukuvaloa päälle, mutta halusin kuitenkin lukea hetken ennen nukahtamista ja oli aivan superkätevää lukea kirjat suoraan kännykästä.

Jossain vaiheessa kokeilin myös äänikirjojen kuuntelua. Olen kuunnellut äänikirjoja kävelylenkillä, kotona siivotessa tai ruokaa laittaessa. Äänikirjat on ihania!

bookbeat

Bookbeat 1 kk ilmaiseksi!

Myös meidän lapset tykkäsivät kuunnella kirjoja tuolla reissulla, jolla viime tammikuussa oltiin. Kun palattiin kotiin, halusi kuopus jatkaa äänikirjojen kuuntelua. Ja tiedättekö, nyt lähes vuotta myöhemmin en muista YHTÄÄN iltaa, jolloin kuopus ei olisi kuunnellut Bookbeatista jotain kirjaa!

Edelleen luen lapselle iltasadun, mutta sen jälkeen lapsi kömpii peittonsa alle ja aloittaa äänikirjan kuuntelun.

Esikoinen on ollut aina ahkera lukemaan, mutta ei ollut aluksi kovin innostunut äänikirjoista. Jossain vaiheessa lapsi kuitenkin halusikin kuunnella jotain kirjaa ja hurahti myös äänikirjojen maailmaan. Myös esikoinen kuuntelee äänikirjoja useamman kerran viikossa, mutta edelleen ne suurimmat suosikit ja odotetuimmat kirjat lapsi haluaa lukea perinteisinä kirjoina.

Eihän äänikirjan ja perinteisen kirjan tarvitsekaan kilpailla keskenään, aivan hyvin voi lukea ja kuunnella kumpaakin.

Bookbeatilla on yleensä uusille käyttäjille tutustumisetu, jolla palvelun saa kahdeksi viikoksi maksutta käyttöön. Mutta mulla on teille pikkuisen parempi etu! Uudet Bookbeat-käyttäjät voivat kuunnella yhden kuukauden kirjoja täysin maksutta!

Meillä on muutamia suoratoistopalveluita käytössä. Tällä hetkellä Netflix, Disney+ ja Bookbeat, ja nämä kyllä kaikki tuovat niin paljon iloa meidän arkeen (tavalliset televisiokanavat ei edes näy meidän olkkarissa), etten luopuisi mistään näistä juuri nyt. Kirjoja tuskin voi koskaan lukea tai kuunnella liikaa, joten mielelläni pidän myös Bookbeat-tilaukseni jatkossakin voimassa.

Bookbeatista löytää tosi kivasti luettavaa esim. ”inspiraatio” sivun kautta. Sieltä löytyy lapsille aivan oma sivu, josta voi valita esim. suosituimmat tai uusimmat lastenkirjat. Samalta sivulta löytyy myös erilaisia kirjasarjasuosikkeja.

Bookbeatista löytyy mm. Harry Potterit, Soturikissa ja vaikka mitä! Näistä kumpaakaan sarjaa ei olla kuitenkaan meillä kuunneltu äänikirjana, vaan lasten suosikkeja ovat olleet mm. kuopuksella Siirit, Prinsessa Pikkiriikit, Disney-kirjat ja uusimpana Neropatin päiväkirjat. Esikoinen on kuunnellut myös Neropatin päiväkirjoja ja mm. Supermarsuja, Ella-kirjoja, Yrmeää Yksisarvista ja Pet Agents-kirjoja. Varmasti monia muitakin, mutta nämä nyt tuli ensimmäisenä mieleen.

Jos haluat hyödyntää tuon yhden kuukauden ILMAISEN Bookbeat-edun, niin käy tilaamassa palvelu käyttöösi täältä. (etu on voimassa 31.12.2020 asti)

Ai niin, halutteko tietää mitä mä kuuntelen just nyt? Mun luureista kuuluu nyt kovasti kehuttu Eeva Kolun Korkeintaan vähän väsynyt ja seuraavaksi ajattelin ottaa kuunteluun tämän vuoden kuunnelluimman kirjan, Delia Owensin Suon villi laulu.

Ennen tämän illan äänikirjahetkiä kuitenkin leffailtaa ja vähän herkkujakin. Ei yhtään hullumpaa tämä joululomailu!

bookbeat

Mukavia kuunteluhetkiä!