UUSI KOTIMAINEN MEKKOLEMPPARI

kanto design

*Mekko saatu

Kurkkup… Eikun Karkkipurkin Annika täällä taas hei! Meinasiko joku mennä viime viikolla mun aprillipäivän jekkuun, heh?

Onneksi se oli vain jekutusta, eikä tänne blogiin (tai mun elämään!) ole oikeasti tulossa sellaisia muutoksia joista horisin. Pysytellään siis jatkossakin kaikessa söpössä, suloisessa ja pastellisävyisessä. Huh!

Mä oon tehnyt melkein 10 vuotta töitä kotona ja näiden vuosien aikana mulle on muodostunut tietynlainen tyyli pukeutua. Koska arki pyörii pääosin kodin tuttujen seinien sisäpuolella, tykkään kotonakin pukeutua kivasti. En omista rumia pieruverkkareita ollenkaan, vaan olen panostanut mukaviin ja rentoihin, mutta IHANIIN vaatteisiin. Leggarit ja trikoomekot esimerkiksi ovat aivan supermukavan tuntuisia päällä, mutta silti aivan ihanan näköisiä ja tällaisessa asussa voi sitten lähteä kodin ulkopuolellekin, eikä erikseen tarvitse vaihtaa vaatteita jos jonnekin on lähdössä.

MUTTA. Nyt täytyy myöntää, että tämä kulunut talvi on ollut mulla aivan todella TYLSÄÄ pukeutumisen osalta. En ollut itsekään tiennyt, että vaikka mun arki pyörii muutenkin täällä kotona, niin kyllä mun pukeutumiseen on silti vaikuttanut paljon se, että niitä kodin ulkopuolisia menojakin on ollut. On ollut työhön liittyviä menoja ja sellaisia vapaa-ajan menoja, joita en oikein edes muistakaan.

Nyt kun kaikki tällaiset menot ovat vähentyneet (ja osa kokonaan poistunutkin) aivan minimiin, ollaan täällä kotona oltu entistäkin enemmän ja se on kyllä vaikuttanut mun pukeutumiseen. Eipä ole täällä blogissakaan näkynyt talven aikana juurikaan asukuvia, vaikka sellaisia olen aikaisemmin tykännyt julkaista. Olen saattanut hiihtää muutamissa samoissa vaatteissa, jotka olen kiskonut takaisin päälleni aina sitä mukaa, kun ne ovat tulleet pesusta. En ole juurikaan jaksanut miettiä vaatekaapin edessä millaisia vaatteita tai asuja pukisin. Tää on kyllä tylsää, koska pukeutuminen on ollut mun mielestä aina kivaa!

Onnekseni tämä kevään tulo on saanut mun pukeutumisinnon palaamaan ja olen aivan täpinöissäni selaillut eri verkkokauppoihin saapuneita uutuuksia! Haluaisin vaikka mitä mun vaatekaappiin ja päälleni!

Ja jotain uutta sinne onkin saapunut. Jotain uutta, KOTIMAISTA, ihanaa, mukavaa, rentoa ja just mun näköistä…

kanto design

Kotimaisen Kanto Designin kevään uutuudet tulivat juuri myyntiin ja sain valita näistä itselleni pari suosikkiani. Ihastuin heti tähän kuvissa näkyvään Lilja-mekkoon, niin mun näköinen malli ja sävy! Mekosta on tämän kauniin ja hempeän oliivin lisäksi myös roosa, musta ja raidallinen mekko ja valitsin itselleni tämän oliivin lisäksi myös mustan.

Sen lisäksi, että Kanto Designin tuotteet suunnitellaan Suomessa, ne myös valmistetaan Suomessa!

Proud to be -malliston takaa löytyy myös aivan ihana ajatus, olla ylpeitä itsestään juuri sellaisena kuin on. Vaatteista löytyykin hauska yksityiskohta, niskaan näkyville ommeltu nahkainen kokolappu, johon vaatteen koko on kirjoitettu sanoin Extra Sweet, Sweet, Magnificent, Lovable, Extra Lovable jne.

Mun mekon kokolapussa lukee Sweet ja mekko vastaa mun mielestä hyvin kokoaan (käytän muistakin vaatteista kokoa S).

Kanto Designin tuotteisiin pääset tutustumaan tästä.

Oliko Kanto Design sulle jo tuttu merkki, vai kuulitko nyt ekaa kertaa?

Ja kerro ihmeessä mitä pidät tästä mekosta? Mun mielepide ei varmaankaan jäänyt epäselväksi, tää on aivan IHANA!

kanto design