KARKKIPURKKI ON NYT KURKKUPURKKI!

Ihanaa aurinkoista torstaita! Täällä meillä päin lapsilla alkoi jo tänään pääsiäisloma koulusta ja eskarista, joten tämä torstai ollaan saatu venyä ihanan hitaasti aamupalapöydässä.

Nyt en kuitenkaan tullut kertomaan meidän lomasuunnitelmista tai hitaista aamuistamme, vaan täällä blogissa tapahtuvasta odotetusta uudistuksesta!

Näiden mun blogivuosien aikana täällä blogissa on välilllä tapahtunut muutoksia, jotka ovat olleet aina mulle tosi mieluisia ja piristäviä. Pienimmillään nämä muutokset ovat olleet uutta banneria (tämä ei olekaan muuttunut moneen vuoteen!), suurimmillaan koko blogi on muuttanut toiseen paikkaan. Parin blogiyhteisön kautta olen muuttanut blogeineni Bella-blogeihin, sieltä Suomen Blogimediaan (nykyinen Babler), sen jälkeen siirryin Kaksplussalle ja nyt olen täällä omalla alustallani. Tällä kertaa en ole muuttamassa (ainakaan just nyt) minnekään, vaan uusia tuulia puhaltaa mun omalle blogialustalle.

Täällä blogissa on totuttu näkemään mun (ihania!) vaatteita, meidän pastelliväristä sisustusta, lastenvaatteita ja kaikkea söpöä ja suloista, jolloin Karkkipurkki on ollut mun mielestä oikein osuva nimi blogilleni.

Nyt kuitenkin vaaleanpunainen on alkanut tuntumaan vähän ällölle ja raikas ja reipas vihreä on uusi lempparini. Ehkä näin 42-vuotiaana on aika siirtyä aikuisempaan tyyliin. Enhän edes syö karkkejakaan, vaan suussani rouskuvat raikkaat salaatit ja pirtelömukistani löytyy hapan vihersmoothie. Myös blogin on aika muuttua mukanani.

Niinpä Karkkipurkki on jatkossa Kurkkupurkki!

Voi miten innoissani tästä muutoksesta olenkaan! Makean ja söpön tilalle tulee raikasta ja reipasta.

Uusi sivusto alkaa olla jo lähes valmis, joten ehkäpä voisin päästää teidät jo kurkkaamaan miltä Kurkkupurkissani näyttää. Tästä pääset tutustumaan uudistuvaan sivustooni!

karkkipurkki

Mukavaa aprill… köh.. torstaita!