KEVÄT- JA KESÄVAATEKAAPIN PIRISTYS

Sis. mainoslinkkejä

Auringon kuumaksi porottaneet kevätkadut ovat saaneet mut kaivamaan tennarit esiin ja tarkastelemaan oman vaatekaappini sisältöä. Lasten vaatekaappeja olenkin tarkastellut jo aikaisemmin ja HUH mikä homma kaikessa eteenpäin kierrättämisessä, sopivien sovittelemisessa ja uusien ostamisessa. Onneksi oman vaatekaappini kanssa näytän pääsevän huomattavasti helpommalla, sillä oma vaatekaappini on täynnä vaikka mitä IHANAA (ja onneksi myös sopivan kokoista, heh)!

Enpä malttaisi odottaa, että kevät muuttuu kesäisemmäksi ja saan ottaa kaikki kaapissa odotelleet ihanat t-paidat, culottesit ja kesämekot käyttöön.

Niiden ihanienkin vaatteiden sekaan haluan jotain uuttakin tälle keväälle ja kesälle ja yksi näistä on rimpsuhelmainen mekko! Haluan, että mekko on mun näköinen, eli mukava ja rento ja aika kivasti tällaisia löytyikin. Alla on muutama mun mekkolemppari ja kollaasin alta löydät linkit mekkoihin.

Vinkkinä myös muillekin kevät- ja kesävaatekuumeilijoille, että Elloksella on just nyt paljon yläosia ja mekkoja jopa -50% alelle! Valikoiman löydät täältä.

mekkoja

Sininen mekko // Beige mekko // Musta mekko
Beige mekko // Farkkumekko // Musta mekko

Svean sinisävyinen mekko on tosi kaunis. Tämä menee varmasti niin paljaiden säärien kaverina kuumina kesäpäivinä, kuin farkkujenkin kanssa viileämmillä keleillä.

Tämä vaalea mekko näyttää paitsi kauniilta, myös supermukavalta! Juuri sellaiselta, jollaiseen olisi ihana sujahtaa aurinkoisena päivänä, tai pukea mekko leggareiden kanssa viileämmällä säällä.

Tämä musta maksimekko rimpsuhelmoineen on aivan ihana! Tästä löytyi myös eri värejä ja valmiiksi edullinen mekko on tällä hetkellä myös alessa!

Tämä kaunis rimpsuhelmainen beige mekko on nyt -30% alessa!

Vilan farkkumekossa rimpsut ovat helman sijaan hauskasti olkapäillä. Tällaiset farkkumekot ovat kyllä muutenkin aina ihania! Menee kivasti vaikka mustien farkkujen tai rennommin leggareiden kanssa.

Musta mekko pitkillä hihoilla on varmasti monikäyttöinen, sillä tämä sopii varmasti käyttöön läpi vuoden. Tämä valmiiksi edullinen mekko on tällä hetkellä -30% alessa!

Just nyt Elloksella on paljon yläosia ja mekkoja -50% alessa! Kannattaa käydä kurkkaamassa valikoima, jos oma kevät- tai kesävaatekaappi kaipaa piristystä.

Mukavaa päivää!