TÄNÄ KESÄNÄ AION…

Kesä ei ole enää nurkan takana, vaan kesä on täällä NYT! On siis aika laatia erittäin virallinen vuoden 2021 kesälista. Täten siis kerron, että tänä kesänä aion ainakin…

karkkipurkki blogi

♥ Syödä ihan liikaa jäätelöä! (ja ehkä vielä useammin pavlovaa!)

♥ Pukeutua hulmuaviin helmoihin (no tietty!). Ja niihin lemppari culotteseihin myös.

♥ Syödä mahdollisimman paljon ulkona. Ravintolassakin joo, mutta tarkoitin nyt meidän omaa terassia.

♥ Nukkua ainakin kerran ulkona. Jännää! Viime kesänä nukuttiin lasten kanssa leikkimökissä, ehkä nukutaan siellä taas tai sitten viritellään teltta takapihalle omenapuun alle.

♥ Seilata laivalla. Tai edes jollain veneellä. Mulla on ikävä laivamatkoja! Tänä(kään) kesänä ei taida olla vielä asiaa Suomen rajojen ulkopuolelle, mutta haluan matkustaa laivalla jonnekin!

♥ Tehdä maailman ihanimmat eväät ja lähteä piknikille!

tyyliblogi 40+

♥ Käydä KAIKISSA (siis aika monessa ainakin) ihanissa ja kivoissa kesäkohteissa lasten kanssa. Eka kesäretki tehtiin jo Reippiin, seuraavaksi on vuorossa ainakin Särkänniemi, Koiramäki ja Ähtärin eläinpuisto. Ihan parasta!

♥ Retkeillä metsässä. Tätä voi tehdä mihin aikaan vuodesta vaan, mutta ainakin yksi kesäinenkin metsäretki on tehtävä.

♥ Laiskotella myös. Rakastan pitkiä ja hitaita aamuja. Aamukahvikupin ääressä venymistä. Ihanaa, kun kesäaamuisin kenelläkään ei ole kiire mihinkään!

♥ Matkustaa johonkin sellaiseen kaupunkiin Suomessa, jossa en ole koskaan aikaisemmin vielä käynyt. Ai että, kuulostaa melkein MATKASUUNNITELMALTA!

♥ Värjätä hiukseni hattarapilveksi. Sellainen mulla jo hetken oli, mutta ihanat pastelliraidat haalenivat jo pois. Haluan ne uudestaan!

♥ Nauttia aikatauluttomuudesta ja tehdä spontaanisti kaikkea kivaa!

tyyliblogi 40+

Aika kiva kesä siis tulossa, en ehkä malta odottaa!

Ai niin. Sitten tietenkin toivotaan aurinkoisia ja sopivasti läkähdyttävän kuumia kesäpäiviä. Ja muistetaan käyttää aurinkorasvaa!