IHANINTA ON AIKATAULUTTOMUUS

Kesässä melkein kaikki on ihanaa! Tykkään aivan hulluna näistä kuumista kesäpäivistä, pitkäksi venyneistä aamiaisista ja myöhään valvotuista kesäöistä. Kirjan lukemisesta puutarhakeinussa, uimarantareissuista eväskorin kanssa ja kesäisistä pyöräilyretkistä jäätelökioskille. Viilentävästä kesäsateesta (ei kyllä ole näkynyt aikoihin!) ja retkistä torille mansikkaosotoksille.

Mutta kaikkein ihaninta on aikatauluttomuus!

En oikein edes tiedä miksi se on mun mielestä niin ihanaa, sillä mun arjessa ei tavallisestikaan ole kovinkaan paljon aikatauluja. Mutta ehkä kyse onkin juuri siitä, että nyt mun ei tarvitse ottaa huomioon viiden MUUN ihmisen aikatauluja. Voidaan humputella menemään milloin huvittaa, mihin huvittaa ilman, että täytyisi huomioida kenenkään lukujärjestyksiä, harrastuksia (näitä toki kesälläkin, mutta vähemmän) tai muita sellaisia menoja, joita ympäri vuoden muulloin on. Tästä tulee jotenkin hassun vapaa olo, ja se tuntuu ihanalle!

En silti kaipaa tällaista elämää tavalliseen arkeeni. Ehkä tämä kupliva vapauden tunne tulee juuri siitä, että tätä kestää vain hetken. Tämän kesän ajan. Syksyllä alkaa taas meille tuttu arki aikatauluineen, mikä sekin on mukavaa, mutta välillä on hauska unohtaa aikataulut ja heittäytyä hetken mielihalujen vietäväksi.

Ihana kesä!

Ps. IHANA Lilja-mekko saatu Kanto Designilta

MEKKO kanto design

Pps. Huomasitko, että *Elloksen kesäalesta nyt -30% LISÄALE Ellos-valikoiman tuotteisiin koodilla: 435722
*Kurkkaa valikoima täältä!

*mainoslinkki

Aurinkoista päivää!