TÄNÄÄN HYMYILYTTÄÄ…

Perjantai. Kesällä ei viikonpäivillä ole oikeastaan mitään väliä, mutta silti näissä perjantaiaamuissa on ihan omanlaisensa kepeä tunnelma. Koko viikonloppu edessä! Aika usein juuri viikonloppuisin tuleekin tehtyä jotain erityisen kivaa, vaikka kesällä sellainen onnistuu myös arkena.

Uima-allas. Meillä on kolmatta kesää lapsille pieni uima-allas (siis sellainen, jossa voi ihan oikeasti uida) ja tämä hymyilyttää kyllä näillä keleillä päivästä toiseen. Mun tehtävänä on istua terassilla kuuman kahvikupin (tai kylmän jääteen) kanssa allasvahdin hommissa, kun lapset uivat, hyppivät ja sukeltelevat uudestaan, uudestaan ja uudestaan. Parasta!

Uusi sohva. Ai että miten paljon tämä hymyilyttääkin. Moneltakin kannalta. Kerron tästä kyllä joku toinen kerta lisää!

Makuuhuoneen lattialla odotteleva (vielä toistaiseksi koskematon) taulupohja. Vielä en tosin tiedä hymyilyttääkö vai naurattaako lopputulos. Vielä en tiedä sitäkään, kuuletteko tästä projektista enää koskaan mitään, hah!

MATKASUUNNITELMAT! Tänään hotellia (kotimaan lomalle) varatessani huomasin, että olen vahingossa onnistunut suunnittelemaan heinäkuun JOKAISELLE viikolle jonkin pienen kotimaan matkan. Viikonloppureissu meille uuteen kaupunkiin, pieni road trip meille jo tutuissa maisemissa ja päivä turistina naapurikaupungissa (ja toisessakin). Kaikenlaiset reissut on ihania!

Hattaratukka! Haaveilin jo keväällä suloisesta hattaratukasta, mutta en silloin uskaltanutkaan kuin värjäyttää muutamia pastellisävyisiä raitoja hiuksiini. Ne oli kyllä ihanat hiukset myös, mutta tällä kertaa halusin lilaa, vaaleanpunaista, sinistä ja vihreää KOKO päähäni! Kuulostaa hurjalta, mutta näyttää kyllä söpöltä! (Todistusaineistoa täällä)

KAIKKI kesäjutut! Oon edelleen sitä mieltä, että tää kesä on IHANA!

perheblogi

Aurinkoista viikonloppua!