IHANIN KEVÄTTAKKI

Sis. mainoslinkkejä

ellos vaatteet

Tilasin pari (vai kolme?) vuotta sitten tämän ihanan hattaraisen kevättakin. Tää myytiin silloin aivan salamana loppuun ja näin on käynyt myös jokainen kevät tämän jälkeen. Tätä takkia on nimittäin aina keväisin tullut muutamassa ihanassa värissä, mutta koot on näistä mennyt aina tosi nopsaa.

Ja arvatkaas mitä! NYT tätä takkia taas saa! Tämän kevään värit ovat takuuvarma musta, ihana harmaanvihreä (tää on ehkä mun lemppari näistä!) ja kaunis koralli (tästä jo useat koot loppu). Kannattaa siis olla nopeasti asialla, jos tänä keväänä haluaa tämän takin tilata. Just nyt takista saa myös mukavan alen, sillä suuri osa Ellos-valikoiman kevään uutuuksista on nyt -25% alessa!

Mä ihastuin tähän takkiin siksi, että ajattelin tämän olevan sellainen kätevä ”yleistakki”, joka sopii vähän joka tilanteeseen. Ja sellainen tämä on ollutkin. Hyvillä ominaisuuksilla varustettu tekninen takki sopii mainiosti ulkoiluun, sillä tämä on mm. vettä hylkivä, hengittävä ja tärkeimmät saumat on teipattu. Kaunis takki sopii myös muuhun menoon, joten tämä ei mun mielestä ole pelkästään ulkoilutakki. Tykkään juuri tällaisista monikäyttöisistä vaatteista, jotka käyvät useaan eri tilanteeseen.

Tykkään myös takin pitkästä mallista, sillä mulla on aika usein housujen sijaan leggarit tai sukkahousut (mekon tai tunikan kanssa), enkä tykkää käyttää esim. sukkahousujen ja mekon kanssa vyötärömittaista takkia, vaan tykkään, että takki tulee reilusti takapuolen alle. Kaikinpuolin siis IHANA ja monikäyttöinen takki. Tämän kevään värit löydät täältä. Vähän harmittavasti tällaista hempeää vaaleanpunaista ei tänä keväänä löydy, MUTTA vastaavaa takkia lyhyemmän mallisena löytyy myös vaaleanpunaisena! Lyhyt takki löytyy täältä.

ellos alekoodi

Tässä alla vielä kuvat näistä tämän kevään väreistä. Just nyt tosiaan takki -25% ja takin löydät täältä.

takit

Aika ihania muitakin kevättakkeja on tullut valikoimaan! Keräsin tähän alle joitain omia lemppareitani ja nämäkin ovat nyt -25% alessa. (alla linkit takkeihin)

takkikollaasi

Tekninen toppaamaton parkatakki. Tätä löytyy mustana ja beigenä.
Lyhyt kuoritakki. Tätä löytyy vihreänä ja ihanan pirteänä korallina. Tämä on vastaava kuin tuo mun pitkä takki, mutta vain lyhyempänä. Ja hei SOS SOS! Tätä (tai ainakin aivan saman näköistä) löytyy nyt myös mustana, VAALEANPUNAISENA ja beigenä. Nämä värit löydät täältä.
Oversize-mallinen teddytakki. IHANA!
Tikattu kevyttoppatakki. Tätä takkia löytyy mustana ja beigenä.

Tässä tosiaan vain muutamia mun lemppareita, koko jättimäisen takkivalikoiman löydät täältä.

Mukavaa viikkoa!