Junassa on hauska matkustaa…

Kun sähköpostiin tuli tarjous viiden euron junamatkoista, niin pakkohan se oli klikata liput ostoskoriin ja lähteä päiväretkelle Pohjanmaalle mummia katsomaan. Reilun kuudenkympin hinta kun ei paljoakaan houkuta junamatkoille, mutta kympin edestakaista matkaa voi pitää jo kohtuuhintaisena!

Heti alkumatkasta kaivettiin eväsrusinat laukusta, ja maisematkin vielä kiinnostivat kovasti…

Konduktööri antoi oman junalipun, mitä kelpasi tutkia

Jep. Näin leppoisissa tunnelmissa lähti meidän reissu käyntiin. Ja näin leppoistasi jaksoi pikkumies olla… Noh, ekat kymmenen minuttia ;) Perillä ehdittiin pienessä ajassa tavata monta sukulaista, ja kotimatkalle lähdettiin jo illan pimetessä. Paluumatkalle oli tiedossa ekaa kertaa leikkivaunussa matkustaminen. Visio rauhassa leikkivästä taaperosta, ja penkillä rennosti ottavasta äidistä (Hyvä etten jo lehteä ottanut mukaan tätä hetkeä varten…) olikin todellisuudessa vähän muuta… ;)

”Jee! Rappuset!!” (alashan toki osaa tulla vain päälteen..)

”Hei! Tätäkin pitkin voi _kiivetä_!”

”Siis vautsivau, onko jokaiseen penkkiriviin laitettu roskapusseja! 

Iiik! Äiti sanoi, ettei nää oo leikkimistä varten, nyt kyllä juoksen karkuun!”

Että semmoinen rentouttava leikkivaunumatka :D Vaunussa ei ollut meidän lisäksi muita, joten tilaa oli yllinkyllin leikkiä hippaa…

Pikkumies oli kyllä aikas väsynyt päivän reissusta, joten meno oli paluumatkalla vähintäänkin väsyneen ylienergistä.