Ikeassa rentoutumassa

Aikaisemmin melko rauhallisesta lapsesta on pikkuhiljaa alkanut löytyä vauhtia enemmän ja enemmän, tällä hetkellä meno on lähinnä maanista ympäriinsä säntäämistä, samalla katseella seuraava tutkimiskohdetta etsien.

Sillä välin kun poika tyhjentää olohuoneessa laatikoiden sisältöä pitkin lattiaa, koittaa äiti järjestää keittiössä tavaroita edes vähän paikoilleen (laatikonpohjalle tyhjättyä paahdettusipulipurkkia ei nyt edes jaksa alkaa siivoamaan…), kun vihdoin ehtii olohuoneen puolelle kaaosta ihmettelemään, on poika jo hyvää vauhtia jälleen keittiön laatikoiden kimpussa…

Siitäpä se ajatus sitten lähti. Pakkasin pojan autoon, ja suunnattiin Ikeaan ostamaan lisää klipsejä jotka pitävät laatikot kiinni.
Klipsit laatikoihin löytyivät, mutta niin löytyi myös leikkipaikka Ikean ravintolasta. Veikko sai purkaa energiaa ja äiti sai istua rauhassa kahvikuppinsa kanssa!

Ilmapallo Ikean tuliaisena. Ilmapallo kädessä voikin katsella Pikkukakkosen lempiohjelmaa, eli alkutunnaria ;)

Välillä sitä energiaa voi kanavoida hyödylliselläkin tavalla… ;)

Tää siivousinto on niin ihanaa. Siis vaikka Veikko on kova touhuttaja ja ahkera järjestämään äitille töitä, niin oma huone siivotaan aina iltaisin tiptop kuntoon :) Näinköhän sama meno jatkuu vielä teini-iässä ;D