Siivousta auringonpaisteessa

Onhan tuola ulkona kaunista, kun aurinko paistaa ja puhdas lumi kimaltaa. Mutta en oo kuullut kyllä kenenkään toivovan, että näistä kauniista talvipäivistä ja lumisateista saataisiin nauttia vielä pitkään… Taitaa kaikilla mieli olla enemmänkin kevään, ja jo kesänkin puolella.

Kuitenkin ihana auringonpaiste houkutteli meidätkin pulkkalenkille koirien lenkityksen päälle. Malttia istua pulkan kyytissä ei kauheasti ole, mieluumminkin pikkumies on itse narun päässä pulkkaa hinaamassa… Välillä kuitenkin tulee lepotauon paikka, ja pulkkakyyti taas maistuu. Aina muutaman metrin matkan ;)

Auringonpaiste saa kyllä säpinää aikaan sisätiloissakin. Tänään sai pölyt ja sotkut kyytiä, kun koti on taas puunattu taaperon innokkaalla avustuksella. Tosin siitä voi olla monta mieltä onko se apu siivousta nopeuttavaa vai hidastavaa, mutta ainakin toinen saa olla tärkeänä osallistumassa ;)

Lakananvaihdon lomassa voi vaikka kietoutua täkkiin peuhaamaan, ja pyykkikasastakin saa tarvittaessa aikaseksi hauskan piilopaikan. Siinä vaiheessa kun haetaan moppi jonka varsi on tuplasti oman pituuden verran, joutuu äiti kyllä toppuuttelemaan siivoushirmua, ihan vaan säästääkseen enimmät koriste-esineet hurjasti viuhtovalta mopinvarrelta…