Villervallaa kevääksi

Rennot ulkoiluun ja kauppareissuille sopivat välikausivaatteet -check!

Välikausipohdinnassa vei lopulta voiton Villervallan hauskat  ja pirteät raidat. Vaikka haalarikin oli aivan ihana, niin tällä kertaa päädyin kuitenkin erilliseen takkiin ja housuun. Saattaa olla monikäyttöisempikin, sillä nätin takin voi semmoisenaan heittää vaikka kauppareissulle päälle.

Olin etukäteen ajatellut hankkivani tälle keväälle jo kokoa 92cm, mutta polvitaipeissa roikkuva takki oli aikas koomisen näköinen pikkumiehen päällä… Ovat siis aika reilulla mitoituksella, ja 86cm asuunkin jäi vielä reippaasti kasvunvaraa.
Meiltä löytyi jo kaapista tuo musta Villervallan neulepipo, se käy noiden hauskojen raitasormikkaiden kanssa hyvin tuohon asuun näin alkukeväästä.
Vielä lämpimämpiä kelejä odottamassa on sitten tuo turkoosi vähän ohuempi pipo, siihenkin löytyi sormikkaat samaa sävyä.
Taapero itse oli tosin sitä mieltä, että musta on paljon kivempi, turkoosista piposta ei saatu edes kuvaa, niin vauhdilla se aina päästä lähti ;)

Jotkut asuun sopivat perus goretex-kengät täytyy käydä katselemassa, lisäksi houkuttaisi vähän siistimmiksi kengiksi nämä keltaiset Kavatin nahkakengät. Menisi ihan kaupunkiasussakin kevätkenkinä :)

Sen verran lupaavasti aurinko porottaa parhaillaankin, että varmasti pian päästään testaamaan näitä muuallakin kuin omassa huoneessa :)