Viime kesän suosikkitennarit

Ihanaa, kohta saa kaivaa tennarit esiin! 

Varmasti kaupungissa on tennarikausi jo hyvässä vauhdissa, täälä sivummalla kahlataan vielä sen verran pahasti loskassa, että odotellaan kuivempia kelejä…

Alla katsaus jo pieniksi jääneisiin, viime kesän suosikkitennareihin.

Pikkuiset Converset vaan on niin suloisia! Käytännössä nämä varrelliset vaan sen verran hitaat pukea, että jäivät kyllä vähemmälle käytölle mitä olin ajatellut. (Aikaisemmat conssit oli babymallia, jotka ovat varrettomat)

Kookengän alehyllystä parillakympillä heräteostoksena napatut adidakset olivat varmasti enimmällä käytöllä. Tarran ansiosta nopsat sujauttaa jalkaan, ja kivan näköisetkin. Vastaavat olisikin kiva löytää tänäkin vuonna.

Vaikka conssit eivät viime kesänä eniten pidetyt kengät olleetkaan, niin silti ovat taas hankintalistan ykkösenä, mitä tennareihin tulee. Sitäpaitsi, pitäähän sitä yhdet koko perheen ”tiimikengät” olla, heh :)
Siksipä olikin iloinen yllätys, kun eilen selailin Stockan huhtikuun kanttislehteä, pikkuconssit ovat nimittäin alessa!