Navy blue

Tällä kertaa tummansinistä, ja… tähteä.

Name it:ltä löytyi kiva kevättakki kaupunkikäyttöön, ja pipo tähdellä, tietenkin :D

Pyörähdin tänään pitkästä aikaa Lindexillä. Harvemmin enää tulee käytyä, kun se maaginen 86cm raja alkaa olla pikkuhiljaa ylitetty. Aivan ihania kuoseja löytyy aina tuohon 86cm asti, mutta sen jälkeen vaihtoehdot ovat lähinnä Bamsea tai Baseball club tyyppistä tekstipaitaa…

Itse tykkään selkeistä ja lapsellisista kuoseista, ja varsinkin näin kesän kynnyksellä iloisista väreistä.

Meiltä löytyy kyllä myös paljon hillitympääkin väriä kuten beigeä, vaaleansinistä ja tummansinistä. Siistimmissä vaatteissa taas tykkään pikeepaidoista, slipovereista ja muista ”miniaikuisten” vaatteista.

Nyt kuitenkin Lindexiltä bongasin alerekistä muutamalla eurolla tummansinisen neuleen, vaikka tuon ohuen takin alla pidettäväksi vielä viileillä keleillä. Ja tässä ei onneksi komeillut bamse rinnassa! :D