Hullut päivät


Mä ihan pikaisesti (no okei, varmaan puolituntia olin nenä kiinni ruudussa tutkimassa hullareiden kuvastoa) katsastin löytyykö jotain kiinnostavaa.

Oikeastaan ihan hyvällä menestyksellä, nimittäin kovinkaan kummoista ostoslistaa en saanut aikaiseksi. 

Veikolle bongasin Benettonin collegetakin, ja nuo Niken tennarit voisi kyllä kotiuttaa parinkympin hintaan. Jotain muutakin kivaa kuvastossa kyllä oli, mutta joko ne oli vauvakokoa, tai sitten isommille lapsille. Vaikka niinhän se aina menee, että jos sinne paikanpäälle ahtautuu, niin sieltä ihan varmasti löytyy paljon muutakin, mitä on etukäteen suunnitellut… ;)

Itelle jäi mieleen Korsin laukku ja lompakko. Haluaisin kyllä ruskean laukun, mutta oikeastaan jo tiedän minkä ostan, eikä se ole tuo Kors. Tummansininen Selectedin takki näyttää oikein kivalta, ja olisi varmaan päätynyt ostolistalle, ellen juuri tänään olisi ostanut tummansinistä kevättakkia! 

Vilan luonnonvalkoinen toppi varmaan päätyy kassalle asti, jos satun sunnuntaina hulluilla käymään. Vaikka nythän näitä saa kätevästi myös netistä tilattua!

Mun kenkähyllyssä olisi justiin tummansinisten Hilfigerin tennareiden mentävä kolonen, noi vaan taisi olla lapsille tarkoitetut, mutta kokoja näytti kuitenkin olevan aika isoiksikin asti. Jos ne ei oo hyvät, niin Lacosteellakin näyttää olevan ihan kivat vaihtoehdot.

Ja tavarapuoltahan mun ei pitänyt katsoa ollenkaan, mutta ihan vahingossa silmät osui noihin ihaniin vaaleanpunaisiin Swedish Grace astioihin! Astioistahan meillä ei todellakaan ole pulaa… Paitsi! Arkilautasia me ollaan kyllä etitty jo pitemmän aikaa! Pitkään ollaan mietitty Iittalan Teemaa valkoisena. Ollaan vaan vitkuteltu niiden ostamista, kun kuitenkin ne on tuntunut vähän tylsiltä. Luulenpa, että arkilautasten etsintä on nyt päättynyt, ja nuo ihanuudet muuttaa meidän keittiöön!

Jokos sielä on tehty ostoslistaa hullareille?