Välikausiasua ulkoiluttamassa

Tänään on ollut ihan täydellisen aurinkoinen päivä ulkoiluun. Ja ulkoiltu me ollaankin. Koirien kanssa ja ilman koiria, omalla kylällä ja naapurikaupungissakin. 

Täälä meidän lähellä on niin tylsiä ja huonosti hoidettuja leikkipuistoja, että välillä on kiva lähteä katsomaan miltä se ruoho näyttää aidan toisella puolella. 

Varustauduttiin puistoiluun oikein kumppareilla ja kurakintailla, niinkuin asiaan kuuluu näillä keleillä. Mutta mitä vielä, puisto oli täysin lumeton ja kuiva. Kivaa!

Villervallan välikausiasua on pidetty ruokakauppareissuilla jo jonkin aikaa, mutta tänään se pääsi ekaa kertaa päälle puistoreissulle. Takki, housut ja kurakintaat on tänä keväänä hankitut, taaperon suosikkipipo sen sijaan viime syksyltä.

Oon kyllä tykännyt tosta asusta tosi paljon. Se on mun mielestä kivan näköinen heittää ihan niille ruokakauppareissuilekin päälle. Tilasinkin kakkosulkoiluasun kotinurkilla möyrimiseen. Jos se on hyvä, niin siitä lisää sitten myöhemmin.

Toinen oli tietenkin ihan tohinoissaan uudesta leikkipuistosta. Ei meillä päin ole tuommoisia hienoja härveleitä joihin voi kiipeillä. Lähipuistosta löytyy keinujen lisäksi hiekkalaatikko ja liukumäki. Siinäpä ne :D

 Meillä ei muuten ole omassa pihassa mitään leikkivehkeitä. Ollaankin mietitty, pitäisikö hommata semmoinen keinusysteemi jossa on liukumäki samassa. Kun se lähipuisto ei tosiaan kummoinen ole, eikä sielä käy muita lapsiakaan, niin olisiko kivempi että ne samat jutut löytyisi omasta pihasta…

 Törmättiin ulkoilureissulla skeittipuistoa ohittaessa tämmöiseen öh.. mielenkiintoiseen puuhun. Puu on täynnä risoja skedekenkiä, ja taisi sielä jokunen skeittilaudan palanenkin olla. 

Taitaa olla melkoisen kenkiä kuluttavaa puuhaa se skedeily :D

Mitäs teidän viikonloppuun kuuluu?