Pyörähdys lapsimessuilla

Sunnuntaina laivareissun päälle otettiin suunnaksi Lapsimessut.

Siinä missä laivalla meno oli perjantai-iltana melkoista hälinää, ei kyllä lapsimessut jääneet kakkoseksi ;)

Pienoinen rengasongelma toi oman haasteensa messureissuun, sillä rattaat olivat poissa pelistä. Rattaat, joissa kätevästi kulkeutuu niin hoitolaukku tavaroineen, taapero tarvittaessa kyydissä, kuin mahdolliset ostoksetkin tavarakorissa.

Tämä vaihtui sitten käsivarrella roikkuvaan laukkuun, sekä välillä (myöhemmin vähän enemmänkin) sylissä kannettavaan 11,5 kiloiseen pikkumieheen.

Sen verran liikaa liikkuvia osia, että kamera sai suosiolla pysytellä kassissa.

Messut tuli kuitenkin kierrettyä läpi, mutta jotenkin keskittymiskyky ei ollut nyt ihan huipussaan, ja ostossaaliskin jäi paljon odotettua pienemmäksi, mikä ei tosin välttämättä ole huono asia…

Mukaan lähti vain yksi Villervallan perusteeppari, sekä pari muuta pikkujuttua.

Messukeskuksessahan oli lapsimessujen lisäksi paljon muutakin nähtävää, ainakin pet-expo, model-expo (pienoismalleja), outlet-expo  sekä lähiruoka & luomu tapahtuma. Kaikkiin näihin pääsi kätevästi samalla lipulla.

Lapsimessujen lisäksi pyörähdittiin Veikon kanssa pet-expossa pupuja katsomassa, ja lapsimessujen puolella Peukkulan lastenkonserttia katsellessa ja kuunnellessa, kävi issee katsastamassa pienoismalleja.

Luomu ja lähiruokakin olisi kiinnostanut, mutta reissusta väsyneenä, niin vanhemmat kuin lapsikin, jätettiin ne väliin.

Vaikka väsyneitä oltiinkin, niin tosi kiva lapsimessuilla oli pyörähtää, edes pikaisesti :)

Koska kuvia messuilta ei tullut otettua, niin kuvituksena saa toimia se lähes ainoa messuostos, eli päällä näkyvä teepaita, perus raitapaita kesäksi :)