Junalla

Käväistiin Veikon kanssa pienellä junaretkellä.

Eilen iltapäivällä istahdettiin pariksi tunniksi junaan, ja sama matka tultiin jo tänään takaisinpäin. Semmoinen pikavisiitti.

Veikko sai viettää tänään monta tuntia mummin kanssa, ja äiti sai viettää monta tuntia sitä kuuluisaa omaa aikaa. 

Oma aika kului valokuvauskurssilla, tai oikeastaan kahdella, ja kyllä on pää pyörällä nyt kaikenlaisesta uudesta tiedosta…

Kurssit oli tosi kivat ja hyödylliset, ja vaikka en varmasti tämän päiväisten kurssien perusteella tullut yhtään taitavammaksi kuvaajaksi, niin ainakin sain valtavasti tietoa, mitä lähteä harjoittelemaan. Ihan niistä järkkärin asetuksista lähtien, automaatti kun ollut ahkerassa käytössä tähän asti… Ehkäpä ahkeralla harjoittelulla ne kuvaustaidotkin sitten petraantuu :)

Pienen pohtimisen jälkeen päätettiin lähteä auton sijaan junalla matkaan. 

Aika siihen tyyliin matka sujui, mitä etukäteen arvelinkin. Ensin syötiin eväät, eli rusinoita ja pillimehu, sitten kaivettiin esiin omat lelut jotka eivät kiinnostaneet ollenkaan. Ässän hihasta vedin paljon suunniteltua aikaisemmin, eli jo alkumatkasta pinkaistiin lastenvaunuun leikkimään.

Loppumatkasta meinasi viihdykkeet loppua kesken, kunnes muistin iphonen ja Kapun metsän!


Kotiinpäin tultaessa odotin paljon pahempaa, lähdettiinhän me matkaan juuri nukkumaanmenoaikaan lapsen ollessa muutenkin väsyneenä erilaisen päivän jälkeen. Matka kuitenkin sujui yllättävän hyvin, lähes samalla kaavalla kuin mennessäkin. Väsykiukkukohtauskin tuli paljon odotettua myöhemmin, vasta parkkipaikalla kun piti nousta autoon, taapero kun olisi halunnut lähteä kävellen kotiin ;)

Mutta huh huh, takana on ne ajat, kun juna oli se rennompi tapa matkustaa. Ei tarvitse haaveilla rennosta junamatkasta matkalukemisineen varmaan muutamaan vuoteen :D