Lazy sunday

Lauantai-iltana kun tulin taaperon kanssa kotiin meidän minireissulta, oltiin me molemmat tosi väsyneitä. Suunnitelmissa olikin viettää sunnuntaina rentoa kotipäivää ulkoillen omassa kotipihassa, ja ehkä vähän lähipuistossakin.

Harvoin vaan tulee seurattua säätiedotuksia, ja siksi olikin ylläri sunnuntaiaamuna kun sää oli mitä harmain ja sateinen.

Sateen tauotessa käväistiin koirien kanssa lenkillä, samaan aikaan kun Veikko otti rattaissaan aikaiset päiväunet, reissuväsymystä päällä edelleen…

Eipä se ulkoilu tihkusateessa houkutellut päikkäreitten jälkeenkään, joten lähdettiinkin ajankuluksi Daddy’s Dinneriin hampurilaiselle. Ihan looginen vaihtoehto reippaalle ulkoilulle, eikös ;)

Eilen nyt sattui vähän kurja ilma, ja muutenkin laiskottelufiilis, mutta tosi kiva kun nyt alkaa aukeamaan kaikenlaiset eläinpuistot ja muut kesäkohteet.

Viime kesänäkin tuli eläinpuistoja kierrettyä alle vuoden ikäisen kanssa, mutta nyt tänä vuonna lähempänä parin vuoden ikää saadaan näistä reissuista varmasti paljon enemmän irti :)

Kivaa muuten, kun sattuu taas pyhäpäivä keskelle viikkoa. Saa viettää taas viikoloppua kahteen kertaan saman viikon aikana ;)

Mukavaa alkuviikkoa!