Päiväunet(tomuus)

Meillä on ollut pitkään tosi kiva unirytmi pojalla. Päivällä on nukuttu tunnin parin päikkärit, ja yöunet kellon ympäri. Yhteensä unta on kertynyt 14 tuntia vuorokaudelle. Tuolla määrällä poika on paitsi jaksanut hyvin, pysynyt myös hyväntuulisena.

Samaa tahtia kun kevätaurinko on alkanut paistaa lämpimämmin, on päikkäreille nukahtaminen ollut vähintääkin työlästä.

Eilen tuli kolmas päivä putkeen, kun päikkäreille ei nukahdettu lainkaan. Lapsi on selkeästi päikkäriaikaan väsynyt, hyvä että silmät pysyvät auki, mutta uni ei vain tule. Niin kovasti sitä vastaan taistellaan. Sen lisäksi, että päikkärien puute lyhentää taaperon pinnaa aikas merkittävästi, niin taaperoakin enemmän päikkäriaikaa kaipaa äiti.

Harvassa on ne kerrat, kun päikkäriaikaan olen keitellyt rauhassa kahvit ja istahtanut sohvanreunaan lehti sylissä. Sen sijaan päikkäriaika on kulunut muita juttuja rauhassa tehden, siis jotain aikaan saaden. Lisäksi se tunti pari keskellä päivää on kivasti katkaissut päivän touhuja, ja äitikin jaksaa loppupäivän paremmin.

Näinköhän ne päikkärit on sitten nukuttu, 1v 8kk ikäisenä… Ja kun luulin, että niistä saadaan nauttia vielä vuodenkin verran!

Kuvituksena ulkoilua tältä päivältä ja eiliseltä, sekä Footwaylta tilautut Kavatin peruslenkkarit. Tiistaina klikkailin tossut ostoskoriin, ja perjantaina ne oli jo noudettavissa postista. Melko nopea toimitus!

Kiva muuten huomata kuvia koneelle siirtäessä, että hupparin huppu on kaikissa kuvissa nurinpäin… Aika tyylikkään näköistä. Tosin koko asu on niin tyylikäs, että eipä tuon nyt niin väliä ;)

Sitäpaitsi hääpäivän aamuna onnistuin pukemaan hääpuvun päälle tulleen lyhythihaisen boleron niin, että toinen hiha kääntyi hassusti ruttuun. Tämän tietenkin huomasin vasta viikkoja häiden jälkeen, kun saatiin häissä otetut kuvat… 

Ehkä tää on vaan mun juttu, vaatteet vähän sinne päin päällä…

Toivottavasti teillä on ollut ihana äitienpäivä! :)

Mitenkäs teitä on tänään muistettu?