Terveellistä jätskiä!

No ei ehkä ihan oikeaa jätskiä, mutta ainakin taaperoon meni ihan täydestä ;)

Meillä kyllä syödään ihan oikeitakin herkkuja ja onpa lapsi saanut jo karkkiakin maistaa, vaikka edelleen äiti syö omat karkkinsa salaa vasta taaperon mentyä nukkumaan.

Ajattelin kuitenkin kokeilla tehdä tämmöistä terveellistä jätskin korviketta lapselle. Ei muuten taida tikkujätskimuotit olla ihan tätä vuosikymmentä? Ajattelin aloittaa muottien etsimisen ottamalla ihan varman päälle marssimalla Ideaparkin Iloiseen keittiöön, jossa myydään kaikkea kokkaukseen ja leipomiseen liittyvää tavaraa. Eipä löytynyt sieltä, eikä monesta muustakaan kaupasta.

Melkein jo turvauduin Ebayhin, joka ei koskaan petä, mutta keksinkin vielä vierailla paikallisessa vanhanajan sekatavarakaupassa ja bingo! Myyjä kävi etsimässä kaupan ainoan muottipaketin jostain hyllyn perältä.

Näihin tein sörsselin johon tuli kreikkalaista jugurttia, mangoa ja limen mehua (rrrrakastan limeä! Turhaan ei suosikkidrinkkini ole Mojito…).

Kesällä kun taas saa tuoreita marjoja, niin näistähän saa tehtyä monenlaisia kivoja versioita.

Ja kyllä meillä lapsi saa edelleen herkutella oikeallakin jäätelöllä, mutta tämmöisiä terveellisiä versioita voi huoletta syödä vaikka joka päivä!