Jälleen yksi takuuvarma kesän merkki, grillikausi korkattu :)
Jostain syystä kesän eka grillaus on oltava aina makkaraa! Tätä perinnettä ei tohdittu katkaista tänäkään vuonna. Makkaran seurana meillä tarjoiltiin kahta erilaista salaattia.
Tomaatti-mozzarella-basilika salaatti
Friseesalaattia nippu
Luomutomaattia 3 kpl
Mozzarellaa 2 palloa
Basilikaa kourallinen
Luomuoliiviöljyä loraus
Balsamicoa loraus
Revi salaatti, asettele päälle lohkotut tomaatit, paloiteltu mozzarella ja basilikan lehdet. Lorauta päälle öljyä sekä balsamicoa.
Revi salaatti, asettele päälle lohkotut tomaatit, paloiteltu mozzarella ja basilikan lehdet. Lorauta päälle öljyä sekä balsamicoa.
Perunasalaatti
Uusia perunoita vajaa kilo
Herkkukurkkua 2 kokonaista
Fetajuustoa 200g pala
Ruohosipulia kourallinen
Tsatsikia (Lidlin) 500g purkki
Kuutioi keitetyt ja jäähtyneet perunat. Kuutioi kurkut ja fetajuusto. Silppua ruohosipuli. Laita kaikkia ainekset kulhoon ja sekoita keskenään. Anna maustua muutama tunti.
Kuutioi keitetyt ja jäähtyneet perunat. Kuutioi kurkut ja fetajuusto. Silppua ruohosipuli. Laita kaikkia ainekset kulhoon ja sekoita keskenään. Anna maustua muutama tunti.
Raparperikin oli jo kasvanut niin hyvin, että jälkkäriksi saatiin kesän eka raparperipiirakka, ja iltapalaksi raparperikiisseliä :)