19/5/2013

Johan oli taas vauhdikas viikonloppu! (Tai no, tässä taas huomaa miten käsitys eri asioista muuttuu… 20 vuotiaana vauhdikas viikonloppu olisi ehkä tarkoittanut vähän toisenlaista menoa… :D ) Käytiin eilen vähän kyläilemässä taaperon isomummon ja -papan luona, ja sen jälkeen saatiin mumma miehineen meille viikonloppukylään. Kivaa, kun on ollut ylimääräisiä silmäpareja katsomassa vilkkaan vipeltäjän perään… ;)

Koska sitä paljon luvattua sadetta ei näkynytkään, vaan aurinko porotti koko viikonlopun, niin me ollaan taas ulkoilut oikein urakalla. Sitä paitsi, eihän tuota poikaa saisi sisällä pysymäänkään… Oven osaa avata itse, ja jos se on lukossa, niin tadaa, silloin ryömitään koiranluukusta! :D

Vaikka näitä ihania aurinkoisia päiviä on ollut jo tosi monta, ja lämpötilakin noussut ihan hellelukemiin, niin silti oon ihan paniikissa koko aika, että kohta nää loppuu! Ehkä senkin takia on koko aika oltava ulkona. Nyt kun kerran voi.

Me lähdetään alkuviikosta käväisemään pienellä yhden yön reissulla, ja loppuviikoksi saadaankin taas mieluista seuraa meille kotiin. Kaikkea kivaa siis tiedossa tulevallekin viikolle :)

Eilen illalla oli muuten kisastudio pystyssä viisuja varten, tottakai. Mutta mitä ihmettä, eikö Suomi pärjännytkään! Ja mä kun joka vuosi uskon Suomen menestykseen! :D