Ihanat puodit

Käytiin tänään taaperon ja siskoni kanssa Tampereella kynsigeeliasioilla (Onni on geelikynsiä tekevä sisko! Epäonni on 750km välimatka…).

Samalla poikettiin Tallipihalle, siinä lähistöllä kun muutenkin oltiin.

Tallipiha on kyllä ihan parhaimmillaan tapahtumien aikana, jolloin paikka herää kunnolla eloon.

Ensi viikollahan on kesäkauden avajaiset, jolloin pihan kojut täyttyvät jälleen myyjistä. On hevosvaunuajelua, ponitalutusta, työnäytöksiä, ja tietenkin myös myymälät ja kahvila avoinna.

Tänäänkin myymälät olivat avoinna, ja käytiinkin kurkkaamassa avain ihanaa myymälää kahviota vastapäätä. Ihanaa vintagehenkistä tavaraa sekä käsitöitä. Hauskoja myyrätuotteita sekä vanhanaikaisia leluja. Kannattaa ehdottomasti poiketa, jos lähistöllä liikkuu!

Myös Vanhan valjashuoneen puoti oli täynnä ihania sisustus- ja lahjaesineitä.

Varsinkin hauskan väriset jatkojohdot jäivät mieleen, sekä veikeät pöllönupit.

Vaikka Tallipihallakin on tunnelmallinen pieni kahvila, päätettiin me kuitenkin lähteä syömään ne kuuluisat Pyynikin näkötornin munkit. Varsinkin, kun siskoni ei ollut sielä koskaan ennen käynyt!

Munkkikahvien jälkeen alkoikin olla pikkuihmisten päikkäriaika, joten suunnattiin kotiin huilaamaan.

Kaupan kautta. Ajateltiin nimittäin kokkailla tänään vihdoin ja viimein sitä viime syksynä hurjan suosion saavuttanutta avokadopastaa! Tässä kokkailussa ajateltiin kyllä noudattaa orjallisesti alkuperäistä reseptiä, jos vaikka päästäisiin yhtä itkettävän hyvään lopputulokseen! :D

Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua!