Koiramäki

Me tehtiin lauantaina pieni retki Särkänniemeen, ja sielä varsinkin uuteen Koiramäki-puistoon.

Aivan ihana paikkahan se oli! Tosi hienosti toteutettu, ja tällä hetkellä kaikki tietenkin ihan uutuutta hohtavana. Alueena ei mikään hurjan iso ollut, mutta ihan sopivasti oli silti nähtävää ja kierreltävää, ja aikaakin saatiin kulumaan yllättävän paljon.

Koiramäki on tehty vanhan kotieläinpuiston tilalle, ja eläimet onkin nyt hauskasti sijoitettu Koiramäkeen. Vähän kuin eläinpuistoreissu siis samalla :)

Vaikka lauantaille sattuikin ihanan lämmin ja aurinkoinen päivä, ei Koiramäessä kyllä mitään suurempaa ruuhkaa ollut, vaan aika rauhassa saatiin kierrellä. Toista voi olla kun lomat pyörähtävät käyntiin. Tosin alueella ei ole ollenkaan huvilaitteita, joten isommat lapset varmaan mieluummin viihtyvät kuitenkin sielä huvipuiston puolella ;)

Ai niin, olihan sielä isommille lapsille aika iso vanhan vekkulan tyylinen rakennus, me vaan ei käyty sielä kun ei pikkuisella vielä ikä sinne riittänyt.

Alueella kiertelevät hahmot kiinnostivat tietenkin kovasti, mutta jostain syystä jänskätys iski aina juuri ennen h-hetkeä… :D Ihan kohdilla pää painui rintaan, ja hassulla kävelytyylillä lompsittiin tilanteesta pois. Ja pian taas uudella yrityksellä sama homma ;)

Mahtaa muuten olla kuumaa puuhaa koirana kiertely, varsinkin hellepäivinä! :D

Koiramäessä oli kahviloiden ja myymälöiden lisäksi myös rakennuksia joissa sai leikkiä sisällä. Yksi hauskimmista oli takka, joka olikin liukumäki! Seinän toisella puolella meni takan yli portaat, ja toisella puolella taas oli takka jonka sisällä liukumäki meni. 

Vielä liian iso taaperon mentäväksi, mutta onneksi issee uskaltautui laskemaan takasta :D

Oletteko jo ehtineet käydä Koiramäessä, tai onko reissua suunnitteilla?