(Normi)päivä (insta)kuvina

Nyt Karkkipurkkikin löytyy Instagrammista! 

Aloitin tänään sovelluksen käytön, ja kuvia tuli räpsittyä alkuinnossa pitkin päivää. Ihan kaikkia en edes viitsinyt Instagrammiin julkaista, mutta jatkossa nämä instakuva löytyy sielä Instagarmmin puolelta :)

Meidän arkipäivät rullaa melko samalla kaavalla.

Klo 7.00, hyvinkin tarkkaan useimmiten, kuuluu Veikon huoneesta hyväntuulista höpötystä johon heräilen. Aamua jatketaan taaperon huoneessa sohvalla köllötellen, peiton alla kutitellen ja kikatellen, kirjoja lueskellen ja leikkien.


Tunnin päästä on isseekin herännyt, ja pääsen suihkun kautta laittamaan aamupalaa. (Nuo maalaisranskalaisten näköiset pötkylät on muuten ananasta! En sentään ole alkanut popsia ranskiksia aamutuimaan :D )


Oon kyllä maailman eniten aamupalaihminen! En voi käsittää niitä, ketkä eivät syö ollenkaan aamiaista :D Jos pitäisi valita, niin söisin pelkkiä aamiaisia ;) Aamupalahetki on myös arkisin usein ainoa hetki, kun ehditään olla koko perhe yhdessä saman pöydän ääressä.

Aamupalan jälkeen taapero ja issee lähtevä puistoon leikkimään, ja minä aloittelen työpäivääni.

Miesten saapuessa puistosta kotiin, alkaa issee tehdä lähtöä omiin töihinsä. Me taaperon kanssa haukataan vähän välipalaa ja lähdetään viemään koiria lenkille, käydään tarvittaessa ruokaostoksilla Lidlissä (jossa saan kerätä kaikki itsekurin rippeeni, etten tyhjää koko paistopistettä mukaani…) ja saatetaan samalla reissulla poiketa kahvilaankin.


Me ollaan melkoisia kahviloiden suurkuluttajia… Ehkä meidän perheen pahe?

Toisaalta, en ole tämän vajaan kahden vuoden aikana käynyt kertaakaan vaikkapa elokuvissa, baarissa (ellei polttareita lasketa) tai teatterissa. Eikun, käytiinhän me viime kesänä miehen kanssa kahdestaan kesäteatterissa! Se onkin ainoa kahdenkeskinen meno mitä meillä on ollut lapsen syntymän jälkeen!

Jos otettaisiin tänä kesänä uusiksi, voisihan sitä koittaa edes kerran vuodessa käydä jossain kahdestaan…

 Päikkäreille nukahdetaan aina ulkona rattaisiin, jos vaan satutaan kotona olemaan päiväuniaikaan.

Pikkuisen vedellessä sikeitä, onkin aika kokkailla päivän ruoka ja palata taas töiden pariin.

Päikkäreiltä heräilee hyväntuulinen poika, jonka kanssa ulkoillaan, touhuillaan kotihommia, leikitään, ja viedään taas koiriakin lenkille jossain vaiheessa.

Tällä hetkellä myös ansaitaan tarroja vessan seinälle onnistuneilla pottakäynneillä ;)

Illan tullen käydään siivoamassa Veikon huone, jonne joku käy räjäyttämässä pommin päivittäin?

Iltakylpyä, iltapuuroa, iltasatua, tuttuja iltarutiineita siis :)

Klo 19.30 Iltasadun jälkeen vielä iltapusut ja hyvän yön toivotukset, sitten pieni murunen jää itse sänkyyn nukahtamaan.


Tunnin-parin päikkäreiden lisäksi Veikko tarvitsee tuon 11,5 tuntia yöunta. Tuolla määrällä meidän ilona on hyväntuulinen lapsi :)

Sitten alkaakin äitin oma aika. Vähän kotia siistimmäksi. Harjan ja rikkakihvelin sijaan tähän sopisi usein paremmin lapio ja kottikärryt… Vajaa parivuotias kaappien järjestelijä (lue: tyhjääjä) takaa, että äitillä riittää tekemistä vielä illallakin ;)

Sitten palaan vielä hetkeksi töiden pariin, isseekin tulee töistä kotiin, ellei jo ehtinyt ennen lapsen nukkumaan menoa.

Sitten voikin alkaa miettiä, lähtisikö vaikkapa lenkille… Vai jäisikö sittenkin sohvan pohjalle ja päivittäisi vaikka blogia, ja lukisi toisten omia. 


Vauvaa odottaessa mietin, etten todellakaan halua mitään rutiineja meidän arkea pyörittämään. Nopskaa kuitenkin huomasin, että juuri ne rutiinit tekevät arjesta helpompaa… Mutta kyllä niitä rutiineja voi välillä rikkoakin, ja ihan hyvin se arki rullaa sittenkin ;)

Ps. Joku tarkkasilmäinen saattaa huomata, että tänään se itsekuri oli todellakin kateissa sielä Lidlissä… Nuo uudet mustikka- ja suklaamuffinsit huusivat nimeäni sieltä kaapista!

Pps. Tulipas kilometripostaus, kymmenen pistettä sille, joka selvisi loppuun asti! :D

Karkkipurkki löytyy Instagrammista nimimerkillä annikakarkkipurkki.

Onko teillä Instagramtilejä? 

Kertokaapas millä nimellä teitä löytää, olisi kiva saada sinne seurattavaa :)

.ig-b- { display: inline-block; }
.ig-b- img { visibility: hidden; }
.ig-b-:hover { background-position: 0 -60px; } .ig-b-:active { background-position: 0 -120px; }
.ig-b-v-24 { width: 137px; height: 24px; background: url(//badges.instagram.com/static/images/ig-badge-view-sprite-24.png) no-repeat 0 0; }
@media only screen and (-webkit-min-device-pixel-ratio: 2), only screen and (min–moz-device-pixel-ratio: 2), only screen and (-o-min-device-pixel-ratio: 2 / 1), only screen and (min-device-pixel-ratio: 2), only screen and (min-resolution: 192dpi), only screen and (min-resolution: 2dppx) {
.ig-b-v-24 { background-image: url(//badges.instagram.com/static/images/ig-badge-view-sprite-24@2x.png); background-size: 160px 178px; } }
Instagram