Meikkivinkki!

Tai paremminkin, meikinpohjustusvinkki.

Arkisinkin olisi kiva näyttää huolitellulta, mutta harvoin jos koskaan on aikaa laitella luomivärejä…

Arkimeikki tarkoittaa yleensä pikaista meikkipohjaa, vähän ripsaria ja huulikiiltoa, sen mitä siinä viidessä minutissa ehtii sutaista.

Joskus on kuitenkin kiva sutia väriä luomillekin, ja spessumpiin menoihin jopa koittaa taiteilla omien taitojen puitteissa hienompaakin luomimeikkiä.

Itselläni on sen verran rasvoittuvat luomet, että käytän mielelläni ennen luomivärin laittoa jotain primeriä alla, muuten luomivärit saattavat löytyä luomivaosta jo ennen kuin ehdin kotiovesta ulos. 

Vuosia olen käyttänyt ihan hyväksi osoittautunutta Make Up Storen primeriä, olen vähän semmoinen, että hyvän tuotteen löydettyäni jämähdän siihen tuttuun ja hyväksi havaittuun.

Jo pari vuotta sitten siskoni hehkutti Urban Decayn Primeriä, ainoa huono puoli oli kuulema, että sen todellakin joutuu hinkkaamaan luomilta pois, niin tiukkaan se tarraa :D

No, vihdoin tänä keväänä sain tilattu tuon primerin itsellenikin, ja täytyy sanoa, että uusi suosikki on löytynyt! Primeriä on tullut testattua varsinaisissa ääriolosuhteissa, kun muutama viikko sitten juhlittiin syntymäpäiviä lähes kolmenkymmenen asteen helteessä. Ihme kyllä, myös niissä olosuhteissa luomivärit pysyivät oikeilla paikoillaan iltaan asti!

En vaan tiedä myydäänkö tätä Suomessa missään?

Mutta ainakin Look Fantasticista saa tilattua, sieltä omanikin ostin.

Eipä mulla muuta,

näihin kuviin, näihin tunnelmiin…

Ihanaa viikonloppua!