Sisustusjuttuja: Tapetit

Jos pitäisi määritellä omaa sisustusmakuani, niin yhdellä sanalla se olisi, romanttinen. Tarkemmin sanottuna, romanttinen ja sopivasti mummo :)

Värimaailmaltaan beigeä, valkoista, vaaleanpunaista ja vaaleansinistä, sopivalla sekoituksella muita pastellivärejä. Eli yleisilmeeltään melko vaaleaa, mutta väriä kyllä täytyy löytyä, kunhan se väri on hempeää. Pahin painajaiseni olisi mustavalkoinen sisustus, kirkkailla väreillä tehostettuna! :D

Tapeteista suosikit löytyy Laura Ashleylta ja Estalta. Innostuin vähän haaveilemaan ja keräilin muutamia tapetteja itselle muistiin kollaasien muodossa… :)

Tällä hetkellä meidän makkarissa on aikanaan Lontoosta matkalaukussa roudattu (kyllä! Ja ei, en tekisi sitä uudelleen… :D ) Laura Ashleyn vaaleanpunainen polka dot lastentapetti. Vähän vastaava kuin tuo oikean alakulman Estan tapetti. Tykkään siitä kyllä ihan hirmuisesti edelleen! Mutta tuo Färg & Formin hauska pilvitapetti olisi kyllä aikas ihana sekin! Myös Estan vaaleanpunainen pikkutähtinen tapetti kelpaisi.

Veikon huoneesta löytyy tällä hetkellä tuo Estan beige isotähtinen tapetti, siitäkin tykätään edelleen tosi paljon (Eihän se toki ole vuotta kauempaa vielä ollutkaan…).

Nuo Estan norsut, tai Färg & Formin pilvet olisivat ihan hauska vaihtoehto myös! Ainut vaan, etten oikein tykkää harmaasta sisustuksessa, eikä tuota pilvitapettia sopivammassakaan värissä löytynyt… 

Semmoiset selkeät harmaa-valko-keltaiset, tai vaikka harmaa-valko-turkoosit lastenhuoneet kyllä näyttävät mielestäni tosi hienoilta, mutta en vaan itselleni sellaista haluaisi.

Työhuonetta meillä ei tällä hetkellä ole, vaan työpiste sijaitsee yläkerran pienessä aulassa. Jos kuitenkin saisin oman työhuoneen, niin tässä olisi aivan ihania tapettivaihtoehtoja!

Ensimmäinen tapetti on Laura Ashleyn, muut Estan.

Aikaisemmin meillä oli ruusukuvioinen tapetti vierashuoneessa, nykyisin sama huone toimittaa lastenhuoneen virkaa siinä beigessä tähtitapetissa. Jos joskus meillä on useamman huoneen asunto, niin vierashuoneeseen voisi tapetti löytyä tästä kollaasista. Ylärivi Laura Ashley, alarivi Esta.

Sitten päästään olohuoneeseen… Oikean puoleiset Origin tapetit on Estaa, ne olisi molemmat hauska yhdistää samaan huoneeseen. Loput tapetit Laura Ashley,  *syvä huokaus*, ihania! Juuri sopivan romanttista, vähän vanhanaikaista, ja ihanasti mummoa! :D

Estalta löytyi vielä tämmöinen iiiihanuus!

Tällä saisi niin söpön ja hauskan seinän vessaan!

Apua minkä sisustuskuumeen sain aikaiseksi itselleni!

Löytyykö muita romanttisen tyylin ystäviä, vai aiheuttiko ällötysolon..? :D

Tapettien kuvat on lainattu täältä, täältä, täältä ja täältä.