Tallipihan juhannus

Palataanpas vielä juhannukseen, yhden postauksen verran :)

Sunnuntaina ajeltiin Tampereelle, katsastamaan Tallipihan juhannus. Sielä on kyllä aina niin ihana tunnelma, että en koskaan kyllästy tuohon paikkaan! 

Tallipihalle oli tuotu ihana vanhanaikainen karuselli, ja Veikko pääsikin elämänsä ekaa kertaa karusellin kyytiin hurvittelemaan! 

Olin jo täysin varautunut, että parin kierroksen jälkeen koitan pitää karusellista pois pyristelevää lasta aloillaan, mutta mitä vielä, koko karuselliajelu istuttiin intoa puhkuen paikallaan, isseelle välillä heilutellen :D 

Kun vauhti alkoi hiipumaan, aikoi poika tomerasti jatkaa ajelua uudella kierroksella, viereisen oravan kyydissä ;)

Sen verran meni äitin pää pyörälle karuselliajelusta, ettei uudelle kierrokselle heti lähdetty (taisi olla muutama vuosi viime kerrasta… ;) )

Mutta lintsireissuahan tämä nyt ihan selkeästi enteilee…! :D

Jäätiin vielä hetkeksi alueen leikkipaikalle, jossa olikin isompia lapsia touhuilemassa. Leikkipaikalla on isommille lapsille hauska hepan muotoinen kiipeilyhärveli liukumäkineen. Veikko viihtyi hiekkalaatikolla, se nyt vaan on ihan huippua leikkiä muilla kuin omilla tutuilla leluilla ;)

Ajateltiin hakea sisältä kahviosta vähän herkkuja ulos terassille, mutta jäätiinkin ihanan tunnelmalliseen kahvilaan sisälle istumaan.

Kun herkutkaan eivät enää kiinnosta ja pillimehu on jo juotu, eikä paikoilla meinata jaksaa istua, vedetään viimeinen ässä hihasta ja ojennetaan taaperolle viihdykkeeksi iPhone & Kapun metsä. Joskus kun on kuitenkin hyvä malttaa olla paikoillaan, eikä hiihdellä pitkin kahviota (tai konttia toisten pöytien alla) äitin ja isseen hörppiessä kahvejaan ;)

iPhone oli kyllä kätevä kapistus taas eilenkin sillä kampaajareissulla jonne taapero pääsi apumieheksi ;) 

Reissu muuten meni yllättävän hyvin! Mitään ei saatu hajalle, edes hyllyjä ei tyhjätty houkuttelevista purnukoista… ;) Ensin leikittiin uusilla leluilla mitä äitin kassista löytyi sitä mukaa kun tylsistyminen meinasi iskeä.

Zhu zhu pets oli muuten ihan uusi tuttavuus meille molemmille, kuten myös kampaajallekin. 

Pyörät hamsterin alla antoivat ymmärtää, että ötökkä kulkisi jotenkin eteenpäin, mutta ei me sitä saatu liikenteeseen. Kunnes… kampaaja väänsi jostain, ja teki jotain, ja Kung zhu hamsteri lähti kiitämään pitkin kampaamon lattiaa välillä pyörähdellen ja esteitä väistellen, meidän kikattaessa ympärillä :D

(Arvatkaapas vaan, kiinnostiko tuo hamsteri kotona neljää pientä terrieriä… ;) )

Sitten kun niillä leluilla oli tarpeeksi leikitty, rusinoita pistelty pari pikkuista muumiaskillista, juotu yksi pillimehu ja puputettu pikkueväsrasiallinen muumikeksejä, se kuuluisa ässä taas vedettiin hihasta (Tästä mainitsin etukäteen taaperolle, että pian kaivetaan se viimeinen ässä hihasta, jolloin pikkuinen yritti kurkata oman teepaitansa hihansuuhun :D ) ja alettiin pelailemaan iPhonella. Hirveen kätevää muuten, että puhelin itse joka välissä ehdottaa, otetaanko lentskaritila pois käytöstä… (Lentokonetila siis estää puhelimen normaalin käytön, eli puhelut, viestit, mailit ja netin käytön, ja sallii pelit, musiikin ja videot jotka puhelimeen on ladattu) Taas lähti puheluita, ainakin vaarille oli soitettu ;) Taitaa olla pian iPadin hankinta edessä, että äiti saa pitää puhelimensa omanaan :D

Kampaajareissu oli siis onnistunut, ja äiti lähti kotiin kirkkaampi väri hiuksissaan, ja kymmenisen senttiä (hups! :D ) lyhyemmällä tukalla :)

Ihanaa päivää ihanaiset!