Laura Ashley

Niinkuin edellisessä postauksessa kerroin, käväistiin perjantaina pikaisesti Helsingissä. Muutamassa kaupassa ehdittiin pyörähtää, ja tärkein niistä oli piipahdus ihanaan Laura Ashleyn myymälään.

Jokunen aika sitten tein postauksen suosikkitapeteistani, ja niistä pari Laura Ashleyn tapettia jäi niin paljon mieleen kummittelemaan, että käytiin nyt niitä ihan livenä katsomassa, tietokoneen ruudulla kun väri ei välttämättä vastaa täysin oikeaa, ja pienikin sävyero saattaa olla iso ja merkittävä tapettia valitessa ;)

Tapettipostauksessa oli myös Estan tapetteja, ne on muuten tosi näppäriä käytännössä, sillä ne saa lätkiä suoraan liisteröityyn seinään ;) Laura Ashleyn tapetit puolestaan on niitä perinteisesti liisteröitäviä, ja siten ehkä vähän työläämpiä laittaa, mutta niin kauniita että kaiken sen työn arvoisia :)

Mun suosikkimerkkejä sisustuksessa on mm. Riviera Maison, Laura Ashley, kotimaisista Pentikiltä löytyy tosi kivoja juttuja. Mutta jos olisi pakko valita vain yksi merkki, jolla pitäisi (tai saisi! :D ) kodin sisustaa, niin valitsisin kyllä ehdottomasti Laura Ashleyn! Merkillä vaan kaikki vastaa just eikä melkein omaa sisustusmakuani, sopivan romanttista, ja aivan ihania hempeitä värejä!

Niimpä olinkin kuin lapsi karkkikaupassa, kun pääsin näitä ihanuuksia livenä katselemaan ja hypistelemään :D

Ja tässäpä ne kaksi tapettia mitä lähdettiin katsomaan. Varsinkin tuo alempi haluttiin katsastaa, ettei livenä ole liian sininen, eikä se ollut, vaan aivan ihana! Tapetin väri on Duck Egg, tuosta väristä tulee sellainen ihanan vanhanaikainen fiilis. Mukaan lähti siis tältä reissulta pari mallipalaa, sekä pikkuinen sample size maalipönikkä. Mallaillaan nyt ja katsotaan aletaanko syksymmällä tapetointipuuhiin :D

Aurinkoista uutta viikkoa!