Tenavien tohinoissa

Käytiin viime lauantaina Tenavien tohinoissa katsomassa jälleen muumeja. 

Eihän muumeihin ihan joka viikko, tai edes joka kuukausi törmää, joten eipä sen väliä jos saman viikon aikana kahdesti tanssitaan muumien tahtiin.

Tällä kertaa muumeja tanssitti Benny Törnroos, joten luvassa oli taatusti tuttua matskua telkkarin (tai läppäriltä meillä niitä yleensä katsotaan…) muumijaksoista.

Kyllähän toinen taas oli niin täpinöissään nähdessään muumit livenä ;)

Samaan aikaan popsittiin muumirusinoita, ja kovasti äitille ja isseelle esitettiin miten rusina-askin kyljessä oleva Muumimamma on lavalla joraamassa :D

Muumien jälkeen esiintyi taikuri Jokeri Pokeri Box, jota taapero yllättäen jaksoikin seurata tosi hyvin!

Ei edes suunniteltu jäädä taikashowta katsomaan, mutta niin vain istuttiin esityksen loppuun asti.

Hauska oli kyllä huomata, että pikkuinen jaksaa jo seurata tuommoisia esityksiä, ehkä ei mitään varsinaista lasten teatteriesitystä vielä lähdettäisi katsomaan, mutta tuommoisiin musiikki- ja taikuriesityksiin kyllä voi hyvin mennä.

Me ollaan kyllä käyty tosi paljon monenmoisessa huvittelupaikassa lapsen kanssa. Tänä kesänä on tullut käytyä jo monessa eläinpuistossa, huvipuistossa ja tapahtumissa.

Tiedän, että moni on sitä mieltä, ettei vajaa parivuotiasta tarvitsisi vielä kuskata lasten tapahtumiin tai eläinpuistoihin, huvipuistoista puhumattakaan. Saati, että käydään vielä useissa sellaisissa…

Uskon kyllä itsekin, että moni taapero on tyytyväinen niistä kivoista hetkistä lähileikkipuistossa tai eväsretkistä lähirantsulle. 

Näitä meilläkin tehdään, ja paljon muutakin kivaa arkisin, mutta se on meille sitä arkea.


Viikonloppuihin kaipaan itsekin jotain vähän spessumpaa tekemistä, että kai me sitten tehdään näitä reissuja vähän itsekkäistäkin syistä.

Siltikään en pidä, että retket eläinpuistoihin tai lastentapahtumiin olisivat mitenkään turhia olleet, päin vastoin! Veikko on kyllä ollut näistä reissuista ihan täpinoissään ja innolla menossa mukana.

Jälkikäteen on kirjoista katseltu eläinpuistoissa nähtyjen eläinten kuvia, ja silmät loistaen pikkuinen osoittaa ikkunasta ulos, sielä jossain me ollaan niitä nähty. Ihan oikeasti!

Tänään me muuten käytiin yhdessä meidän lempparikotieläinpuistossa, siitä lisää myöhemmin!

Paras osuus tälläkin muumien ”keikalla” oli tietty taas halailu… ;)

Tällä kertaa suosikki oli Nipsu, Nipsuahan ei tiistaina nähtykään. Hyvänä kakkosena tulivat toki Muumimamma ja Muumipeikko, Pikku Myy sai aikaan saman reaktion kuin Koiramäen hahmot, suu maireassa hymyssä sitä lähestyttiin, mutta kohdalla leuka painui rintaan ja lompsittiin ohitse :)

Taaperolla Huppari/Benetton // Farkut/Name it // kengät/Conssit

Äiti näköjään pukeutunut vaahtokarkiksi ;)

Ihanaa viikonloppua!