Hello Mr Penguin

Uusi Mini Rodini mallisto julkaistiin ja tuli myyntiin keskiviikkona, ja meidän Pingupaita saapui MiniMintiltä jo perjantaina. Melko nopeaa!

Mutta kuten olen tainnut ennenkin mainita, on kärsivällisyyteni samaa luokkaa pian kaksi vuotiaan taaperoni kanssa, joten arvostan todellakin salamannopeaa toimitusta! :)

En myöskään malttanut pitää paketin sisältöä kauaa käyttämättömänä, vaan pitihän näistä ihanuuksista päästä heti-kohta-samantien ottamaan asukuvat! :D

Tämä paita tuli meille koossa 92/98cm ja se on aivan täydellisen kokoinen. Juuri sopivan reilu, että menee varmasti koko talven, mutta ei liian iso, etteikö sitä voisi alkaa käyttämään jo heti.

Pingut taisivatkin olla tämän malliston suosikit myös monien muiden mielestä!

Taidan olla vähän tylsimys, mutta niin ihana (siis aivan paras!) kesä kun on ollutkin, niin odottelen jo tulevaa syksyä…

Tietenkin aurinkoisissa kuvitelmissani syksy on lempeän lämmin ja kuiva, ja sitä ihanuutta jatkuu kunnes joku aamu ikkunasta ulos kurkistaessa huomataan lumen sataneen maahan. 

Toisin sanoen, tykkään kaikista vuodenajoista tosi paljon, tykkään myös sesonkien vaihtumisesta, mutta en kaipaa sitä pimeää ja märkää loska-aikaa ollenkaan ;)

Nämä uudet mallistot vaan saavat aikaan kamalan innon sesongin vaihtumiseen!

Siinä missä keväällä sitruunan keltainen on ihanin väri maailmassa, pian meillä pukeudutaan innolla syksyiseen leijonan keltaiseen. Vaikkakin kuvausrekvisiittana tällä kertaa sitruunaista ;)

Samassa paketissa Mini Rodinin pingviinipaidan kanssa saapui myös Bisgaardin aivan ihanat patinoituneen keltaiset nahkanilkkurit.

Täytyykin joku päivä ottaa näistä vielä paremmatkin kuvat, joissa näkyy myös varsi.

Varressa on molemmin puolin joustava kuminauhakohta, jolloin nilkkurin saa sujautettua jalkaan, vaikkei varressa olekkaan vetoketjua.

Aikas päheet, vai mitä? :D

Uskoisin, että meidän tulevan syksyn suosikkikengät! :)

Paita, Mini Rodini/ MiniMint (saatu MiniMintiltä)

Housut, Benetton

Kengät, Bisgaard/ MiniMint (saatu MiniMintiltä)

Aurinkoista uutta viikkoa! :)