Littlephant lastenhuoneessa

Veikon huoneen värimaailma on beige ja valkoinen, ripauksella vaaleansinistä.

Ihan tarkoituksella olen halunnut pitää huoneen melko neutraalin värisenä, niistä riemunkirjavista leluista kun tulee väriä huoneeseen ihan tarpeeksi.

Seinillä on beigeä tapettia, isoilla valkoisilla tähdillä, ja osa seinistä on maalattu tapetin beigen sävyisellä maalilla. Lattialla on valkoinen karvamatto, verhot yksiväriset beiget. Sohvalla vaaleansininen peite pienillä valkoisilla tähdillä. Seinille en ole oikeastaan halunnut mitään tauluja.

Huone on tuntunut juuri sopivalta, mitään sieltä ei ole puuttunut… Kunnes näin nämä Littlephantit!

Voihan vitsit, nää on ihania! 

Varmaan kaikille on Camilla Lundstenin Littlephant tuttua juttua ainakin niistä Lindexin Littlephant vaatteista?

Kaikki lähti siitä, kun bongasin (tapettihaaveilureissulla taas…) Lekmerin* sivuilta ihanan kirahviseinätarran. Se näytti juuri siltä puuttuvalta palaselta Veikon huonetta, jota en ollut tiennyt ennen kaipaavani…

Ja löytyihän Littlephantilta paljon muutakin ihanaa lastenhuoneeseen.

Alle keräsin omat suosikkini. Tuo jättikokoinen virkattu pupu on ihan huippu, mutta se on sen verran hintava, etten kyllä raaski ostaa :D Kirahvitarra oli tällä hetkellä Lekmeriltä loppu, joten pakollinen mietintätauko tulee asiaan, ellen tilaa tarraa muualta ;) Tarvii kyllä ainakin mittailla vielä tarran paikkaa, sillä tarra on melko iso. Se toimii samalla myös pituusmittana, ja on 170cm korkea!

Kuva: Lekmer* ja Littlephant

Iskeekö Littlephant lastenvaatteissa tai sisustuksessa?

Tähdellä merkitty on mainoslinkki